Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

B1 B1,
Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul. continuă pe B1

PF Daniel si mitropolitul Cehiei si Slovaciei merg la Iasi, pentru sarbatoarea Sfintei ...

PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, insotit de PF Hristofor, Mitropolitul Cehiei si Slovaciei, vor efectua, in perioada 12-15 octombrie, o vizita canonica in Arhiepiscopia Iasilor, cu prilejul sarbatorii Sfintei Cuvioase Parascheva, informeaza Patriarhia, potrivit Mediafax. Primirea oficiala a Patriarhului Romaniei si a Mitropolitului Cehiei si Slovaciei va avea loc sambata dimineata, in Catedrala mitropolitana din Iasi. Cu acest prilej, va fi oficiata o slujba de Te Deum, dupa .

Ministrul de Finante si ministrul Economiei se afla la Palatul Victoria, pentru o intrevedere cu premierul Victor Ponta

Ministrul de Finante,Florin Georgescu, si ministrulEconomiei, Daniel Chitoiu, se afla, joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria. Cei doi au, cel mai probabil, o intrevedere cu premierul Victor Ponta. Cei.

Premierul Victor Ponta vine la Iasi pentru a participa la slujba religioasa de la Cuvioasa Parascheva

Primul ministru a confirmat vizita pe care o va face la Iasi in cursul zilei de 14 octombrie.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Victor Ponta: Sper sa avem toate fondurile necesare pentru indemnizatia pentru mame

Premierul Victor Ponta a mentionat chestiunea indemnizatiei pentru mame in sedinta de miercuri a Guvernului. in ce priveste indemnizatia pentru mame, sper sa avem toate fondurile necesare conform aprobarii.

Victor Ponta cere ministrului Educatiei sa sustina legea Bacalaureatului Profesional: Presedintele din cand in cand isi doreste sa fie prim-ministru

Premierul Victor Ponta l-a incurajat miercuri, in deschiderea sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu sa mearga in Parlament si sa sustina adoptarea legii Bacalaureatului Profesional chiar daca presedintele din cand in cand mai isi doreste sa fie prim-ministru si nu ii place cum e cu bacul. Ponta: Sper sa avem bani pentru indemnizatia pentru mame.

Victor Ponta promite unui revolutionar care l-a abordat ca isi face timp pentru discutie,dar nu vrea fraude

Premierul Victor Ponta i-a promis, marti, reprezentantului unei asociatii de revolutionari ca isi va face timp pentru o discutie cu acestia, impreuna cu ministrul Muncii, dar a precizat ca nu va fi de acord cu acordarea de indemnizatii celor care au obtinut fraudulos certificatele de revolutionar, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Eu am invitat-o pe Mona Pivniceru la sedinta USL pentru a discuta despre ...

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la finalul sedintei USL, ca a invitat-o pe ministrul Justitiei Mona Pivniceru la intalnirea liderilor USL ca sa discue despre numirile la sefia Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Eu am chemat-o pe doamna ministru pentru ca urma sa mearga la CSM si am discutat inca o data procedura stabilita la Bruxelles, a declarat liderul USL Victor Ponta. Pivniceru va face doua propuneri, una de procuror general si alta pentru sefia DNA, .

Victor Ponta, despre anchetele DNA: Trebuie sa dovedeasca doua milioane de voturi false pana pe 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca ratiunea noilor anchete ale DNA in cazul referendumului de demitere a presedintelui este aceea de a se dovedi doua milioane de voturi false pana la alegerile parlamentare din 9 decembrie, transmite Mediafax.

Victor Ponta a promis ca angajatii de la Oltchim isi vor incasa salariile restante pe parcursul lunii octombrie

Premierul Victor Ponta a promis ca angajatii Oltchim vor incasa in luna octombrie salariile restante si ca, mai mult, in luna urmatoare vor fi repornite, treptat, anumite sectii. Din discutiile pe care.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )