Libnet.ro
UNICEF

18:15

Victor Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului. PDL inchideau Romania la 1 noiembrie

Hotnews Hotnews,
Victor Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului. PDL inchideau Romania la 1 noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca va realoca fonduri in valoare de 1,3 miliarde lei pentru functionarea in continuare a statului, acuzand in acelasi timp guvernarea PDL ca nu a alocat resurse financiare pentru sfarsitul acestui an, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Ponta: Realocam 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca realocarea de fonduri pentru functionarea in continuare a statului este in suma de 1,3 miliarde lei, el criticand guvernarea PDL pentru faptul ca nu a alocat resurse financiare si pentru sfarsitul acestui an, potrivit Mediafax. Am gasit bani pentru ca avem venituri suplimentare si pentru ca realocam din alta parte. Cei de la PDL inchideau Romania la 1 noiembrie, a spus Ponta. El a precizat ca rectificarea bugetara din vara a avut ca obiect .

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Guvernul a relocat 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Victor Ponta a declarat azi ca guvernul are venituri suplimentare, fonduri din care au fost relocate 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului, bani necesari care, conform premierului nu au fost luati in calcul de guvernarea PDL.

Guvernul a realocat 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Victor Ponta a declarat azi ca guvernul are venituri suplimentare, fonduri din care au fost realocate 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului, bani necesari care, conform premierului nu au fost luati in calcul de guvernarea PDL.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Victor Ponta: Sunt bani pentru plata indemnizatiilor persoanelor cu handicap

Luni seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, invitatii lui Mihai Gadea au fost presedintele senatului, Crin Antonescu, primul ministru, Victor Ponta, si primarul general al Capitalei, Sorin.

Victor Ponta: Inchiriem Arena Nationala fara discounturi, cu cat se inchiriaza; Liviu Dragnea: Negociem cu Primaria Capitalei

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca USL va inchiria Arena Nationala pentru lansarea candidatilor la parlamentare platind contravaloarea acestui serviciu, fara reduceri, in timp ce secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca se negociaza contractul cu Primaria Capitalei, relateaza Mediafax.

Programul primului-ministru Victor Ponta

Primul-ministru Victor Ponta va avea maine, de la ora 12:00, o intrevedere cu Michel Barnier, Comisarul European pentru Piata Interna si Servicii, la Palatul Victoria, de la 14:30, cu Gunther Oettinger, Comisarul European pentru Energie.

Victor Ponta: Orice om care prezinta documente false la banca doarme la Politie. Dan Diaconescu n-are nici o problema

Premierul victor Ponta a declarat intr-o interventie telefonica la RTV ca Dan Diaconescu ar trebui tras la raspundere pentru faptul ca a prezentat documente false la banca si ca PDL il protejeaza pe Dan Diaconescu: Ma refer la faptul ca orice om care merge la o banca cu documente bancare false, in a doua seara doarme la Politie. Domnul Dan Diaconescu care a facut lucrul acesta acum n-are nici-o problema. Asta inseamna ca avem o Justitie care lucreaza cu masuri diferite. In acest fel, la urmatoarele licitatii vor veni alti oameni cu documente false care vor spune ca vor si ei la televizor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )