Libnet.ro
UNICEF

19:15

Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta: URASC ceea ce reprezinta Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a marturisit, duminica, in cadrul unui interviu difuzat de PRO TV, ca uraste ceea ce reprezinta presedintele Traian Basescu. Victor Ponta a facut aceasta afirmatie raspunzand unei intrebari pe marginea episodului Dottore, apelativ cu care Traian Basescu l-a gratulat in vara. Episodul acela mi-a confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca presedintele Basescu va folosi intotodeauna, cat va fi in viata, si ii doresc o viata cat mai lunga, santajul si armele cele . continuă pe România Liberă

Ponta: Urasc ceea ce domnul presedinte Basescu reprezinta

Premierul Victor Ponta a sustinut, intr-o emisiune televizata, ca sintagma dottore rostita de presedintele Traian Basescu doar cu putin timp inainte ca el, ca prim-ministru, sa fie acuzat de plagiat i-a.

Victor Ponta: Este bine ca liderii PPE vin la Bucuresti caci vor observa in mod direct faptul ca Traian Basescu nu ii mai reprezinta pe romani

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, intr-o vizita la Slatina, ca vizita liderilor europeni ai PPE la Bucuresti este oportuna. Premierul si-a argumentat declaratia spunand ca astfel, acestia vor.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu este in continuare glaciala. Voi incerca impreuna cu presedintele sa gasim o solutie ca Romania sa fie reprezentata corect la Consiliul European din noiembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro Tv, ca va incerca sa discute cu presedintele Traian Basescu despre nivelul nivelul de reprezentare a Romaniei la urmatoarea reuniune a Consiliului European, din noiembrie, problema pe care o considera una foarte delicata. Primul minisrtru a aratat si ca relatia sa cu seful statului este in continuare una glaciala, potrivit Mediafax. In plus, seful Guvernului l-a acuzat pe Traian Basescu de faptul ca, rostind sintagma dottore, acesta ar fi aratat ca a ramas tributar santajului si altor metode securiste.

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este inteleapta, nu doreste sa sporeasca tensiunea cu Victor Ponta

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. Democrat liberalul sustine ca.

Cristian Preda: Tacerea lui Traian Basescu este iNTELEAPTA, nu doreste sa sporeasca ...

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda gaseste de bun augur alegerea presedintelui Traian Basescu de a nu mai comenta faptele premierului Victor Ponta, sau ale intregului guvern. In cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV, europarlamentarul PDL a explicat ca seful statului a facut o alegere foarte inteleapta atunci cand a decis sa nu acutizeze conflictul cu primul ministru. Tacerea lui Basescu este o alegere foarte inteleapta pentru ca in acest moment exista un conflict. Este o situatie .

Sebastian Ghita: Traian Basescu e un om cu multa experienta si cred ca iubeste oamenii/ Ponta este unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei

Patronul Romania TV Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu pentru Q Magazine, ca presedintele Traian Basescu este un om cu multa experienta care iubeste oamenii, iar despre premierul Ponta - unul dintre cei mai buni premieri ai Romaniei. Asta nu inseamna ca nu mai are de facut progrese. Ghita a vorbit si despre candidatura sa din partea USL Prahova la alegerile din decembrie.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Premierul Victor Ponta a anuntat realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru functionarea statului

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, realocarea a 1,3 miliarde de lei pentru spitale si o parte din pensii si salarii, sectoare in care acesti bani lipsesc. Sigur ca am gasit bani, pentru ca avem venituri.

Premierul Victor Ponta va pleca la Iasi pentru sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Premierul Victor Ponta va asista, duminica, de la ora 9. 15, la Sfanta Liturghie de Sarbatoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, oficiata pe podiumul din fata Catedralei Mitropolitane din Iasi de catre Preafericitul.

Victor Ponta: Cred ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze din partea USL in acelasi Colegiu in care va candida Dan Diaconescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca este o idee foarte buna ca Gigi Becali sa candideze la alegerile din decembrie din partea USL la acelasi colegiu unde va candida Dan Diaconescu, aliat al PDL, in sectorul 6. Dan Diaconescu declarase ca el va candida in acelasi colegiu cu Victor Ponta, oriunde va candida el.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )