Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Barack Obama, la Adunarea Generala a ONU

B1 B1,
Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Barack Obama, la Adunarea Generala a ONU

Premierul Victor Ponta participa la New York la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU. Seful Guvernului a participat la dineul oferit de Barack Obama in onoarea celor 120 de sefi de delegatii prezenti. continuă pe B1

Dupa intalnirea cu presedintele SUA, premierul Victor Ponta va tine un discurs in fata adunarii ONU. Care va fi subiectul abordat

Dupa intalnirea cu Barack Obama, premierul Victor Ponta va tine un discurs la ONU despre problemele de securitate in contextul situatiei din Ucraina. La Adunarea Generala a Natiunilor Unite sunt prezenti 120 de.

Premierul Victor Ponta: Traian Basescu nu are legitimitatea de a mai propune un sef la SIE

Premierul Victor Ponta a declarat, marti dimineata, ca presedintele Traian Basescu, aflat la final de mandat, nu mai are legitimitatea de a mai propune un nou sef la SIE in locul lui Teodor Melescanu care a demisionat pentru a se inscrie in cursa pentru Cotroceni din aceasta toamna.

Premierul Victor Ponta: Romania a facut un drum important spre democratie, spre securitatea cetatenilor sai. Avem o tara sigura

Premierul Victor Ponta, aflat in SUA cu ocazia Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii. Invitat in cadrul emisiunii Sinteza zilei, difuzata in.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru Adunarea Generala a ONU si intalniri cu firme din energie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, marti, va pleca in Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Maine, impreuna cu ministrul de Externe, voi merge in.

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in SUA. Presedintele Turciei si vicepremierul Chinei, printre partenerii de discutii

Victor Ponta a avut intalniri cu mai multi lideri ai lumii in prima zi a vizitei in Statele Unite ale Americii. Premierul a inceput seria intrevederilor oficiale cu presedintele turc Recep Erdogan. A urmat apoi o.

Presedintele Barack Obama denunta agresiunea rusilor impotriva Ucrainei

Presedintele american Barack Obama a tinut un discurs, miercuri, la tribuna ONU, ocazie cu care a denuntat agresiunea Rusiei inEuropa si in Ucraina in special, scrie AFP. LiderulSUAa.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta a anuntat ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane.

Victor Ponta, la Adunarea Generala a ONU: Romania respinge orice forma de presiune externa asupra tarilor care aspira la UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi, in plenul Adunarii Generale a ONU, insistand pe vocatia pacifista a Romaniei si angajamentul tarii noastre pentru principiul integritatii si suveranitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2959 seconds )