Libnet.ro
UNICEF

10:45

Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta a anuntat ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane. continuă pe Hotnews

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru Adunarea Generala a ONU si intalniri cu firme din energie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, marti, va pleca in Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Maine, impreuna cu ministrul de Externe, voi merge in.

Premierul Victor Ponta, la Adevarul Live: Vrem ca Republica Moldova sa fie membra UE pana in 2019

Premierul Victor Ponta este invitat vineri, incepand cu ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live, unde raspunde intrebarilor adresate de jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Radu Beligan, mesaj pentru Victor Ponta: Tara asta are nevoie de un presedinte tanar si energic

Maestrul Radu Beligan i-a transmis un mesaj de sustinere lui Victor Ponta, in lupta pentru Cotroceni, relateaza Romania TV. il sustin pe Victor Ponta, pentru ca tara asta are nevoie de un Presedinte tanar si.

Mesajul evenimentului de lansare al candidatului stangii: Tineti minte trei cuvinte-Victor Ponta Presedinte

Lansarea candidatului Victor Ponta este una de forta cu siguranta. Prezenta a numerosi invitati din Europa, a premierului Republicii Moldova si cei peste 50. 000 de participanti arata ca PSD-ul intentioneaza sa nu mai faca nici o greseala in campania pentru presedinte.

Victor Ponta crede ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta s-a pronuntat impotriva casatoriilor homosexuale, declarand, vineri, ca societatea romaneasca nu este inca pregatita pentru asa ceva. Ponta a spus, in timpul unui.

Victor Ponta: Strict personal, am o mare dezamagire fata de Stelian Tanase. I-am cerut lui Corneliu Calota sa isi dea demisia din CA al TVR

Premierul Victor Ponta a criticat dur activitatea lui Stelian Tanase in fruntea televiziunii nationale, afirmand ca din bani publici se realizeaza un serviciu public de proasta calitate. Ponta a spus ca televiziunea publica nu poate influenta scena politica desi in fiecare seara sunt acolo adversarii guvernului si a subliniat ca a cerut demisia purtatorului sau de cuvant din consiliul de administratie al TVR, in urma nemultumirilor formulate de Stelian Tanase pe aceasta tema.

Victor Ponta spune ca nu va numi un premier din partea PSD daca ajunge la Cotroceni

Candidatul PSD la prezidentiale, VIctor Ponta, a declarat, vineri, in cadrul unui interviu pentru Adevarul Live, ca nu ar numi un premier din partea partidului sau daca va fi ales presedintele tarii.

Sondaj CSCI. Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale

Victor Ponta ar castiga detasat alegerile prezidentiale, arata cel mai recent sondaj CSCI dat publicitatii in urma cu putin timp. in turul al doilea, Ponta l-ar invinge pe Klaus Iohannis. Premierul este.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )