Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta da startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta da startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor prezenti vineri in Drobeta Turnu Severin, chiar in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

Premierul Victor Ponta, catre ministrul Apelor: Tu ce faci fa, Doina, aicea? Aveai chef de niste inundatii? (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si ministrul Apelor, Doina Pana, s-au intalnit marti, in zonele afectate de inundatii din Teleorman, ocazie cu care a fost surprinsa o mica discutie dintre cei doi, primul-ministru.

Sapte dovezi ca premierul Victor Ponta nu a spus Fa, ci altceva

Alianta lui Victor Ponta cu neadevarul a atins miercuri, inaintea sedintei de Guvern, un pisc care cu greu va putea fi egalat vreodata. Premierul a negat ferm ca i-ar fi adresat colegei sale de Cabinet, Doina Pana, apelativul Fa, desi inregistrarile audio-video marturisesc altceva.

Ponta: Oprea va asigura permanenta la Guvern in timpul campaniei pentru europarlamentare

Premierul Ponta le-a cerut prefectilor, Politiei si Jandarmeriei sa isi faca datoria si sa respecte legea in timpul campaniei electorale pentru alegerile europene. Vreau sa va spun tuturor prefectilor,.

Gabriel Oprea, delegat de Ponta sa preia fraiele Guvernului pe durata campaniei electorale

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, in cadrul comandamentului de inundatii, ca ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, va asigura permanenta la Guvern pe durata campaniei electorale care incepe maine.

Victor Ponta: In sedinta de guvern de miercuri alocam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor inundate

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca in sedinta de miercuri a Guvernului se vor putea aloca sumele necesare refacerii gospodariilor si infrastructurii afectate de inundatii. Maine o sa mergem acolo in Teleorman - n. red. ) si o sa vedem de ce resurse financiare este necesar pentru refacerea infrastructurii. ) Dincolo de mijloacele pentru trecerea acestei nopti, miercuri, in baza evaluarilor facute de catre institutiile statului, putem sa afectam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor, a declarat Ponta la finalul sedintei Centrului de Comanda de la sediul MAI.

Victor Ponta: Oamenii nu pot fi convinsi sa se mute din zonele inundabile, iar statul nu are terenuri disponibile

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Guvernul este obligat sa efectueze lucrari costisitoare de infrastructura pentru prevenirea inundatiilor, care niciodata nu vor putea cuprinde toate raurile, deoarece.

Victor Ponta va primi toti oaspetii externi la Ministerul Apararii, de teama ca discutiile cu acestia sa nu fie interceptate

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la postul public de radio, ca va primi toti oaspetii externi care vor vizita Romania la biroul sau din Ministerul Apararii Nationale, pentru a fi siguri ca discutiile cu acestia nu vor fi interceptate. Seful Executivului a fost intrebat, la Radio Romania Actualitati, daca si-a inceput lucrul la noul birou din Ministerul Apararii.

Victor Ponta: Indiferent de cat de rau se va deteriora situatia din Ucraina sau Europa, avem bani pentru pensii si salarii

Premierul Victor Ponta a afirmat joi, la postul public de radio, ca statul poate plati pensiile si salariile in acest an, fara sa se imprumute, indiferent cat de rau se va deteriora situatia din Ucraina sau din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )