Libnet.ro
UNICEF

22:46

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor. continuă pe Hotnews

FOTO Premierul Victor Ponta a sarbatorit Pastele la un Resort de lux din Delta Dunarii, alaturi de familie si mai multi ministri

Victor Ponta alaturi de Daciana si cei doi copii ai sai au avut un Paste de lux in Delta Dunarii. Premierul i-a avut alaturi pe ministrul Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin dar si pe tata-socru, senatorul PSD Ilie Sarbu.

Ponta, la Centrul de Comanda de la MAI: imi pare rau ca de fiecare data avem si un tribut de vieti omenesti cand apar intemperii

Premierul Victor Ponta a participat, luni, la sedinta Centrului de Comanda de la Ministerul de Interne, apreciind ca regreta faptul ca de fiecare data cand sunt intemperii exista si un tribut de vieti.

Victor Ponta: In sedinta de guvern de miercuri alocam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor inundate

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca in sedinta de miercuri a Guvernului se vor putea aloca sumele necesare refacerii gospodariilor si infrastructurii afectate de inundatii. Maine o sa mergem acolo in Teleorman - n. red. ) si o sa vedem de ce resurse financiare este necesar pentru refacerea infrastructurii. ) Dincolo de mijloacele pentru trecerea acestei nopti, miercuri, in baza evaluarilor facute de catre institutiile statului, putem sa afectam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor, a declarat Ponta la finalul sedintei Centrului de Comanda de la sediul MAI.

VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, la Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac

Personajele luate in vizor de Mihai Bendeac, in al doilea episod al show-ului Jurnalul unui burlac difuzat luni de la ora 21. 30 pe Prima TV si pe adevarul. ro, au fost doi dintre cei mai importanti actori ai scenei politice: presedintele Traian Basesc si premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Moartea lui Gabriel Garcia Marquez e o pierdere uriasa pentru umanitate

Premierul Victor Ponta s-a alaturat politicienilor din toata lumea care au deplans moartea celebrului scriitor columbian Gabriel Garcia Marquez, care a incetat din viata joi, la varsta de 87 de ani. Ponta.

Victor Ponta, despre sinistrati: Miercuri, in baza evaluarilor, putem sa dam sumele pentru refacerea gospodariilor

Premierul Victor Ponta a vorbit luni, despre situatia din Teleorman, acolo unde sute de gospodarii au fost afectate de inundatii. Au tot ceea ce este necesar si miercuri, in baza evaluarilor, putem sa dam sumele.

Antonescu: Victor Ponta are prima sansa la prezidentiale, principalul sau atu fiind aparatul politic al PSD

Premierul Victor Ponta are prima sansa la alegerile prezidentiale, a declarat, joi seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, precizand ca acesta se bazeaza pe aparatul politic alPSD. Domnul respectiv.

Victor Ponta se va intalni in biroul de la MApN doar cu inaltele personalitati

Premierul Victor Ponta a vorbit, din nou, aseara despre biroul pe care il va avea la Ministerul Apararii si care va fi destinat exclusiv intalnirilor cu marile personalitati care ii calca pragul.

Cum petrec politicienii sarbatorile pascale: Elena Udrea incondeiaza oua, Victor Ponta merge in Delta

Politicienii vor petrece sarbatorile pascale in familie. in timp ce premierul Victor Pontaa a anuntat ca va calatori in Delta Dunarii alaturi de familie, Elena Udrea a declarat ca va incondeia oua in stil bucovinean, iar deputatul PDL Raluca Turcan a precizat ca isi va exersa talentul culinar.

Victor Ponta: Miza nu e schimbarea unui om, e schimbarea unui regim

Am cautat declaratiile pe care le apreciez ca semnificative, emise de Victor Ponta de-a lungul ultimilor doi ani si ii las pe cititori sa-si faca propria opinie despre filosofia si intentiile premierului Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )