Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, urare pentru jurnalistul Mihai Gadea: La multi ani unui om pe care il consider un prieten

Premierul Victor Ponta a postat pe contul sau de Facebook o urare de la multi ani adresata jurnalistului Antena 3 Mihai Gadea, moderatorul emisiunii Sinteza zilei. Gadea implineste astazi 38 de ani. continuă pe Adevărul

Ce prevede Ordonanta care amnistiaza plagiatorii. Actul semnat de premierul Victor Ponta care-i acorda doctorului Victor Ponta dreptul sa renunte la titlul stiintific

Victor Ponta nu a trimis nici pana astazi solicitare catre Ministerul Educatiei pentru a renunta la titlul de doctor, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Oficialul a anuntat pentru HotNews. ro si ca Ministerul nu a definitivat metodologia care stabileste procedura de renuntare la titlu. Au trecut 10 zile de cand in Monitorul Oficial a fost publicata Ordonanta de Urgenta semnata de premierul Victor Ponta, care modifica Legea Educatiei astfel incat doctorul Ponta sa poata renunta fara explicatii si fara repercusiuni la titlul de doctor in drept. HotNews. ro va prezinta fiecare articol al Ordonantei de Urgenta care amnistiaza plagiatorii.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, mesaje catre romanii care isi serbeaza onomastica

Cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ioan Botezatorul, presedintele tarii, Klaus Iohannis a transmis un mesaj celor ce isi serbeaza, miercuri, onomastica. De ziua Sfantului Ioan Botezatorul le urez tuturor.

Baroul Bucuresti: Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor. Ce risca premierul daca renunta la doctorat

Baroul Bucuresti a confirmat, pentru ziarul Romania Libera, ca premierul Victor Ponta a devenit avocat pe baza titlului de doctor, acordat de Universitatea Bucuresti in anul 2003. in aceste conditii, persoanele reprezentate de Ponta in procese i-ar putea cere acestuia compensatii financiare, daca se vor considera prejudiciate.

Georghe Tanasoiu, retras de Victor Ponta din postul de secretar general al Secretariatului Revolutionarilor

Georghe Tanasoiu a fost retras de catre premierul Victor Ponta din postul de secretar general al Secretariatului de Stat pentru Revolutionari, post pe care acesta il preluase temporar, prin detasare, in luna octombrie a anului trecut, informeaza Mediafax. Decizia prin care este dispusa incetarea exercitarii acestei functii a fost semnata miercuri de premierul Ponta.

Victor Ponta, despre taxarea de catre ANAF a 11.000 copii: Vreau sa stiu pe cine sanctionam si cum facem ca in viitor sa nu se mai intample asemenea prostii

Premierul Victor Ponta a cerut destelenirea inadvertenelor din legislatia fiscala, in conditiile in care mii de copii din judetele Arges si Alba au primit de la ANAF instiintari sa achite contributiile la asigurarile de sanatate. Sunt prioritare debirocratizarea si destelenirea inadvertentelor, ca sa nu spun prostiilor din legislatie. Imi cer scuze si imi pare rau cand am vazut ca s-a trimis la copii sa plateasca taxe pentru alocatie, a spus Ponta, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Victor Ponta: Guvernul va adopta o ordonanta pentru a preveni aberatii de impunere a platii CASS la alocatii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va adopta saptamana viitoare o ordonanta care sa previna in viitor aberatii de tipul celor prin care statul a cerut plata contributiilor la sanatate pentru alocatiile primite de copii.

Victor Ponta cere Ministerului de Finante sa finalizeze propunerea de Cod Fiscal pana in 15 februarie

Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului de Finante sa finalizeze pana in data de 15 februarie propunerile de Cod Fiscal si de Cod de Procedura Fiscala, urmand ca aceastea sa intre in dezbatere publica. Potrivit calendarului premierului, cele doua proiecte legislative ar urma sa sa ajunga in 15 martie in Parlament pentru dezbatere si adoptare.

Victor Ponta l-a retras din functie pe Gheorghe Tanasoiu, secretarul general al Secretariatului de Stat pentru Revolutionari

Premierul Victor Ponta l-a retras din functie pe secretarul general al Secretariatului de Stat pentru Revolutionari, Gheorghe Tanasoiu, noteaza Stiri pe Surse. Retragerea din functie a lui Gheorghe Tanasoiu.

Victor Ponta cere ministrilor sa ii transmita prioritatile 2015-2016, pe care sa le prezinte Parlamentului

Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrilor ca, pana la sfarsitul lunii ianuarie, sa ii transmita proiectele prioritare avute in vedere pentru perioada 2015-2016, pe care la randul sau sa le prezinte Parlamentului, in detaliu, in prima saptamana din.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )