Libnet.ro
UNICEF

20:01

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti ai ANAF

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti ai ANAF

Premierul Viorica Dancila a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Daniel Florin Anghel, Nicolae Pietrareanu s. continuă pe Antena3

Un nou cutremur la ANAF. Viorica Dancila a demis mai multi vicepresedinti ai Fiscului

Premierul Viorica Vasilica Dancila continua decapitarea Fiscului. Ea a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala .

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Parlamentului Republicii Moldova

Premierul Viorica Dancila l-a primit, ieri, pe Andrian Candu, presedintele Parlamentului Republicii Moldova, aflat la Bucuresti cu ocazia participarii la sedinta solemna a Parlamentului Romaniei dedicata implinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, se arata intr-un comunicat al Guvernului, dat publicitatii.

Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica

Premierul Viorica Dancila a trimis Corpul de Control la Nuclearelectrica, in contextul in care, joi, Unitatea 2 a centralei s-a deconectat automat, aceasta fiind a doua avarie aparuta in ultimele patru zile,.

Viorica Dancila schimba conducerea ANPC: Cine este noul sef al Protectiei Consumatorilor

A fost schimbat seful Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC). Premierul Viorica Dancila a semna, miercuri, decizia de schimbare a lui Marcel Bogdan Pandelica din functia de.

Premierul Dancila a demis trei vicepresedinti ai ANAF, inclusiv a celui de la Antifrauda Fiscala

Premierul Viorica Dancila a eliberat din functie, vineri, trei vicepresedinti ai ANAF, dupa ce, mier.

Nuclearelectrica este verificata de cateva zile de Corpul de Control al prim-ministrului

Premierul Viorica Dancila a trimis luni Corpul de Control al prim-ministrului la Nuclearelectrica, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale. Corpul de Control a fost trimis in contextul in care la centrala nucleara de la Cernavoda au fost inregistrate probleme in lant duminca. Joi, au aparut noi probleme la Cernavoda, Unitatea 2 fiind decontectata automat de la Sistemul Energetic National, ca urmare a aparitiei unei disfunctionalitati la un sistem electric de proces.

Viorica Dancila a numit-o consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru pefosta mana dreapta a presedintelui CJ Neamt (FOTO)

Viorica Dancila a numit-o pe Oana Gianina Bulai, fost consilier al presedintelui Consiliului Judetean CJ) Neamt, Ionel Arsene, in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al.

Presedintele ANPC a fost demis din functie

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Marcel Bogdan Pandelica, a fost demis din functie, iar in locul sau a fost numitMarius Pirvu. La 3 noiembrie 2015, premierul Victor.

Premierul a numit trei noi secretari de stat la Ministerul Economiei

Premierul Viorica Dancila a decis numirea a trei noi secretari de stat la Ministerul Economiei - Ilie Calin Bodea, Bogdan Constantin Andronic si Constantin Ivan. Deciziile de numire au fost publicate, ieri, in Monitorul Oficial.

Noi reglementari fiscale: Microintreprinderile vor putea opta intre impozitul pe profit sau pe cifra de afaceri/ Pentru ONG-urile furnizoare de servicii sociale, persoanele fizice vor putea dona 3,5% din impozitul pe venit

Guvernul aproba joi prin Ordonanta de Urgenta o serie de masuri fiscale. Unele dintre ele vizeaza sponsorizarea ONG-urilor furnizoare de servicii sociale, a anuntat premierul Viorica Dancila la inceputul sedintei de Guvern. in cazul persoanelor fizice, cota din impozitul pe venit pe care o pot dona creste de la 2% la 3,5%. Actul normativ mai prevede ca microintreprinderile vor putea opta intre impozitul pe profit si pe cifra de afaceri. UPDATE Ordonanta de Urgenta a fost aprobata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )