Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premiul Nobel pentru Pace, acordat tinerei Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi

România Liberă România Liberă,
Premiul Nobel pentru Pace, acordat tinerei Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi

Cel mai prestigios dintre cele cinci Premii Nobel, premiul pentru Pace, va fi acordat vineri, de un Comitet format din cinci persoane alese de Parlamentul Norvegiei. continuă pe România Liberă

Premiul Nobel pentru Pace, acordat vineri. Un numar record de 278 de candidaturi

Cel mai prestigios dintre cele cinci Premii Nobel, premiul pentru Pace, va fi acordat vineri, de un Comitet format din cinci persoane alese de Parlamentul Norvegiei.

Barack Obama o lauda pe adolescenta pakistaneza care a primit vineri Premiul Nobel pentru Pace

Barack Obama, a salutat vineri pasiunea si determinarea adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai, care a primit vineri Premiul Nobel pentru Pace impreuna cu activistul indian Kailash Satyarthi.

Papa Francisc, favorit pentru Premiul Nobel pentru Pace

Vineri are loc decernarea Premiului Nobel pentru Pace, pentru care se lupta 278 de candidati. Papa Francisc este considerat favorit, iar pe lista se mai afla americanul Edward Snowden. Directorul Institutului de.

Malala Yousafzai si Kailash Satyarthi, laureatii Premiului Nobel pentru Pace pe 2014

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014 a fost atribuit, vineri, tinerei pakistaneze Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat Comitetul Nobel, citat de nobelprize. org. Malala Yousafzai, militanta.

Malala Yousafzai si Kailash Satyarthi, laureatii Premiului Nobel pentru Pace pe 2014

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014 a fost atribuit, vineri, tinerei pakistaneze in varsta de 17 ani Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat Comitetul Nobel norvegian. Distinctia le-a fost.

Ultimii zece castigatori ai Premiului Nobel pentru Pace

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014, a fost acordat, vineri, tinerei pakistaneze Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat vineri Comitetul Nobel norvegian. Printre numele vehiculate au fost si Edward Snowden si Papa Francisc, dupa.

Malala Yousafzai, laureata a Premiului Nobel pentru Pace, se afla la scoala cand au fost anuntati castigatorii

Adolescenta din Pakistan care a fost desemnata castigatoare a premiului Nobel pentru Pace se afla la scoala, vineri diminea, cand s-au decernat premiile, scrie AFP. Purtatorul de cuvant al companiei de relatii .

Malala, laureata Premiului Nobel pentru Pace: a supravietuit unui atac taliban si a luptat pentru educatie

Malala Yousafzai, pakistaneza de doar 17 ani care a supravietuit unui atac al talibanilor, a devenit vineri cea mai tanara laureata a Premiului Nobel pentru Pace, ea fiind o militanta pentru dreptul femeilor la educatie si un simbol mondial al luptei.

Premiul Nobel pentru Fizica 2014, castigat de cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014. Comitetul Nobel i-a recompensat pe cercetatorii Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji.

Trei cercetatori japonezi au obtinut premiul Nobel pentru fizica in 2014

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )