Libnet.ro
UNICEF

19:46

Premiul pentru cel mai grijuliu posesor de automobil din Romania i se acorda lui... - FOTO

Antena3 Antena3,
Premiul pentru cel mai grijuliu posesor de automobil din Romania i se acorda lui... - FOTO

Cei mai multi soferi tin la masinile lor personale si incearca sa le pastreze in cea mai buna stare pentru cat mai mult timp. Pe langa reviziile periodice, multi posesori de automobile. continuă pe Antena3

China: Cel mai mare avion amfibiu din lume a realizat zborul inaugural

Cel mai mare avion amfibiu din lume, dezvoltat de China, a realizat sambata primul sau zbor, inainte de termenul anuntat, potrivit agentiei oficiale Xinhua, citata de Reuters.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics Co. , cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat, ieri, cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani, datorita performantelor solide ale diviziei care produce chipuri de memorie, informeaza AFP.

Samsung anunta cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics, cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, a raportat joi cel mai bun profit trimestrial din ultimii trei ani.

Cel mai mare producator auto din Europa vrea sa vina in Romania

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a declarat ca societatea germana auto Volkswagen si producatorul de turbine eoliene Enercon vor sa incceapa afaceri si in Romania,.

Cel mai vechi feribot operational din Finlanda, o atractie a orasului Turku, a fost echipat cu doua motoare electrice

Fori, cel mai vechi feribot operational din Finlanda, a fost echipat cu doua motoare electrice si a devenit primul vehicul de transport maritim din aceasta tara care foloseste un sistem de propulsie ecologica, informeaza BBC.

Raikkonen, cel mai rapid in primele antrenamente din Rusia

Kimi Raikkonen de la a fost cel mai rapid pilot, vineri dimineata, in prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.

Klaus Iohannis la Consiliul European pentru Brexit: Cel mai important este sa discutam despre cetatenii europeni care traiesc si muncesc in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, inaintea inceperii lucrarilor Consiliului European de la Bruxelles, ca subiectul cel mai important privind stabilirea liniilor directoare pentru negocierile cu Marea Britanie sunt oamenii si cum le vor fi respectate drepturile, apoi banii din fondurile europene, relateaza News. ro.

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre in Cartea Recordurilor cu doua recorduri inedit: cel mai mare numar de persoane in costume populare si cel mai mare dans traditional

Bistrita-Nasaud se pregateste sa intre, pe 14 mai, de Ziua Nationala a Costumului Popular, in Cartea Recordurilor, urmand sa stabileasca doua recorduri mondiale, unul cu cel mai mare numar de persoane imbracate in costum popular si un altul cu cel mai mare numar de participanti la dans traditional.

Cel mai bun job din lume: ghidul Michelin angajeaza inspectori de restaurante

Ghidul Michelin a anuntat recent ca scoate la concurs un post de inspector pentru restaurantele din orasul New York. Detalii insolite despre acest loc de munca, despre care pasionatii de gastronomie spun ca reprezinta cel mai bun job din.

Economia Marii Britanii a crescut in primul trimestru cu 0,3%, cel mai slab ritm din ultimul an

Produsul intern brut PIB) al Marii Britanii a crescut in primul trimestru din acest an cu 0,3% fata de trimestrul anterior, cel mai slab ritm din ultimul an, in conditiile in care votul pro-Brexit de anul trecut incepe sa afecteze masivul sector britanic al serviciilor, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul britanic pentru Statistici Nationale, citate de Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )