Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala dupa meciul Simonei Halep cu Serena Williams: Din pacate, nu a putut fi o finala

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala dupa meciul Simonei Halep cu Serena Williams: Din pacate, nu a putut fi o finala

Turneul de la Indian Wells va avea o noua castigatoare, dupa ce Simona Halep a fost eliminata in sferturile competitiei. Serena Williams s-a impus dupa o ora si noua minute. Din pacate, nu a putut fi o finala. Trebuie totusi sa-i acordam credit Simonei Halep pentru ca a luptat pana la final in acest meci, a punctat presa internationala de profil. continuă pe Hotnews

Pariu fara risc la meciul Simona Halep - Serena Williams

Profita de un PARIU SIGUR daca pariezi pe Halep in lupta cu Serena! Daca pariezi 150 de lei, poti castiga 750 pe victoria Simonei. Daca pierzi, cei 150 de lei iti vor fi platiti inapoi. La NetBet, orice pariu pe Simona Halep e castigator.

CTP, dupa meciul Simonei Halep: Am inchis ochii ca sa nu vad executia publica anuntata de Serena cu securea sus

Simona Halep nu a reusit surpriza la Indian Wells, pierzand in sferturile de finala in fata Serenei Williams, scor 4-6,3-6.

GAME cu GAME Simona Halep - Serena Williams in sferturi la Indian Wells

Simona Halep a incercat sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la turneul californian. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania a infruntatin sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Vedeti mai jos cum a decurs meciul celor doua intins pe durata a doar o ora si 8 minute.

Simona Halep - Serena Williams, date cheie. Americanca intra cu precautie: M-a omorat o data (LIVE 4:00)

Simona Halep cauta sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la Flushing Meadows. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania infrunta in sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Cele doua nu sunt deloc straine si vorbesc una despre alta precumdoua rivale adevarate, semn ca anul 2016 poate fi ceva diferit. Partida are loc joi dimineata, de la ora Romaniei 4:00, live text pe site-ul nostru.

Indian Wells: Simona Halep vs Serena Williams se va disputa joi dimineata, nu inainte de ora 04:00

Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep 5 WTA) si Serena Williams 1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

Indian Wells (f): Simona Halep vs Serena Williams, capul de afis - Programul sferturilor

Simona Halep vs Serena Williams este capul de afis al sferturilor de finala de la Indian Wells. In aceeasi faza a competitiei se vor mai intalni Radwanska cu Kvitova, Rybarikova cu Azarenka si Kasatkina cu Karolina Pliskova.

VIDEO Indian Wells: Halep, eliminata in sferturi de Serena Williams cu 6-4, 6-3 / Serena, greu de ucis

Aflata la adapostul unui serviciu desprins parca din circuitul masculin, Serena Williams este aproape imposibil de invins, liderul mondial avand impotriva Simonei Halep un procentaj de 81% puncte castigate cu primul serviciu. Serena a stat pe teren o ora si noua minute, americanca impunandu-se in fata Simonei in doua seturi, scor 6-4, 6-3. In semifinalele de la Indian Wells, numarul 1 WTA o va intalni pe Agnieszka Radwanska. Vezi in material rezumatul partidei Serena vs Simona.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Serena Williams si o lovitura superba a jucatoarei noastre

Simona Halep a pierdut meciul din sferturile de finala ale Indian Wells, scor 4-6, 3-6 in fata Serenei Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep eliminata de Serena Williams la Indian Wells (video)

Simona Halep a jucat cel mai bun tenis al sau in acest moment al anului, insa nu a fost suficient pentru a-i pune probleme liderei mondiale Serena Williams in sferturi la Indian Wells. Serena s-a calificat in semifinale dupa un succes rapid, intr-o ora si opt minute, cu 6-4, 6-3, insa la final a vorbit cu foarte mult respect despre Halep.

Simona Halep stie cum o poate bate pe Serena Williams

Simona Halep s-a declarat increzatoare inaintea confruntarii cu liderul WTA, Serena Williams, din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca a precizat ca simte ca ii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )