Libnet.ro
UNICEF

11:45

Indian Wells (f): Simona Halep vs Serena Williams, capul de afis - Programul sferturilor

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells (f): Simona Halep vs Serena Williams, capul de afis - Programul sferturilor

Simona Halep vs Serena Williams este capul de afis al sferturilor de finala de la Indian Wells. In aceeasi faza a competitiei se vor mai intalni Radwanska cu Kvitova, Rybarikova cu Azarenka si Kasatkina cu Karolina Pliskova. continuă pe Hotnews

Simona Halep - Serena Williams, date cheie. Americanca intra cu precautie: M-a omorat o data (LIVE 4:00)

Simona Halep cauta sa devina a doua jucatoare din istoria Indian Wells, dupa Martina Navratilova, care sa castige doua finale consecutive la Flushing Meadows. Dupa un turneu foarte bun pana acum, jucatoarea din Romania infrunta in sferturile de finala cel mai dur obstacol, Serena Williams. Cele doua nu sunt deloc straine si vorbesc una despre alta precumdoua rivale adevarate, semn ca anul 2016 poate fi ceva diferit. Partida are loc joi dimineata, de la ora Romaniei 4:00, live text pe site-ul nostru.

Pariu fara risc la meciul Simona Halep - Serena Williams

Profita de un PARIU SIGUR daca pariezi pe Halep in lupta cu Serena! Daca pariezi 150 de lei, poti castiga 750 pe victoria Simonei. Daca pierzi, cei 150 de lei iti vor fi platiti inapoi. La NetBet, orice pariu pe Simona Halep e castigator.

Indian Wells: Simona Halep vs Serena Williams se va disputa joi dimineata, nu inainte de ora 04:00

Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep 5 WTA) si Serena Williams 1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep merge in sfeturi la Indian Wells. Meci cu Serena Williams

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Indian Wells dupa un meci de 46 de minute cu Barbora Strycova, jucatoare care a abandonat in debutul setului al doilea din cauza unor probleme de sanatate. Halep conducea in momentul retragerii adversarei sale cu 6-3, 1-0.

Simona Halep stie cum o poate bate pe Serena Williams

Simona Halep s-a declarat increzatoare inaintea confruntarii cu liderul WTA, Serena Williams, din sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells. Romanca a precizat ca simte ca ii.

LIVE Simona Halep-Barbora Strycova in optimi la Indian Wells (dupa 23:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, marti seara dupa ora 23:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in turul 4 la Indian Wells. contra Barborei Strycova din Cehia.

Simona Halep trece fara probleme de Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep isi mentine nivelul ridicat aratat pana acum la Indian Wells si o invinge categoric pe Ekaterina Makarova din Rusia in turul al 3-lea. O victorie in doua seturi obtinuta in putin peste o ora. A treia victorie in patru meciuri pentru Halep cu Makarova, jucatoare care in 2015 a privat-o pe Simona de o semifinala la Australian Open.

LIVE Simona Halep-Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Urmariti acum live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il disputa cu Ekaterina Makarova din Rusia in turul 3 la Indian Wells.

LIVE Simona Halep-Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells (luni dimineata dupa 6:30)

Organizatorii turneului de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep este programata in ultimul meci de pe arena centrala nu inainte de ora locala 20:30.

LIVE Simona Halep-Barbora Strycova in optimi la Indian Wells

Urmariti live text in aceasta pagina, marti seara dupa ora 23:00, meciul pe care Simona Halep il disputa in turul 4 la Indian Wells. contra Barborei Strycova din Cehia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )