Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele ANAF, Mihaela Triculescu, inlocuita in functie de Mirela Calugareanu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele ANAF, Mihaela Triculescu, inlocuita in functie de Mirela Calugareanu

Adriana Cotel, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, demisa si ea din functie Demisia lui Darius Valcov a atras demiterea a doua dintre protejatele sale: Mihaela Triculescu si Adriana Cotel. Practic, ieri, am asistat la continuarea epurarii echipei Dragnea, actiune demarata de premierul Viorica Dancila si actuala conducere a PSD imediat dupa condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Surse: Sefa ANAF, Mihaela Triculescu, va fi data afara

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, va anunta luni demiterea sefei ANAF, Mihaela Triculescu. Demiterea acesteia, considerata o apropiata a lui Darius Valcov, apare la cateva ore dupa ce insusi Valcov.

Fost sef ANAF: A plecat o habarnista, a venit o profesionista. Mirela Calugareanu este unealta lui Misa. Trebuie dat afara si secretarul de stat Lilian Ostropel

Schimbarile de ultima ora care au avut loc la sefia Fiscului starnesc ample reactii. Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, spune ca noul presedinte Mirela Calugareanu este un profesionist, devenit in ultimii ani o unealta servila de-a lui Misa.

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF

Mirela Calugareanu revine la conducerea ANAF, inlocuind-o pe Mihaela Triculescu, demisa astazi de ministrul Finantelor. Si sefa Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate Adriana Cotel, a fost inlocuita.

Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita luni de Viorica Dancila in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in locul Mihaelei Triculescu, schimbata imediat dupa demisia lui Darius Valcov. Mirela Calugareanu a mai fost sef al Fiscului, incepand din iulie 2017, fiind numita atunci de fostul premier Mihai Tudose, pana in martie 2018 cand a fost inlocuita cu Ionut Misa in urma unei decizii semnate de Viorica Dancila.

Rotirea cadrelor la ANAF: pleaca Triculescu, revine Calugareanu

Guvernul roteste cadrele la conducerea ANAF. A inlocuit-o pe Mihaela Triculescu cu Mirela Calugareanu, care a mai detinut functia de presedinte al Fisculu jumatate de an, timp in care s-a remarcat cu declaratii referitoare la incapacitatea institutiei.

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa ceMihaela Triculescu a fost demisa de la sefia institutiei. Decizia premierului Viorica Dancila privind demiterea Mihaelei Triculescu din functia de prese.

Cine este Mirela Calugareanu, noua sefa de la ANAF

Mirela Calugareanu este noua sefa ANAF, dupa demiterea Mihaelei Triculescu. Mirela Calugareanu a mai fost presedinte al ANAF in timpul mandatului premierului Tudose, cand acesta l-a demis pe.

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai.

Presedintele ANAF, DEMIS! Mirela Calugareanu revine la sefia Fiscului: Dorim mai multa transparenta (VIDEO)

Mirela Calugareanu revine in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a anuntat ministrul de Finante, Eugen Teodorovici. Calugareanu a promis, luni, mai.

UPDATE Oamenii lui Darius Valcov, inlocuiti rand pe rand: Sefele de la ANAF si Casa de Sanatate au fost schimbate

Presedintele ANAF, Mihaela Triculescu, va fi schimbata luni din funtie. La fel si Adriana Cotel, sefa Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), potrivit surselor HotNews. ro. Ambele sunt apropiate de Darius Valcov, proaspat demisionar din functia de consilier al premierului. UPDATE in Monitorul Oficial au aparut deciziile de eliberare din functii ale lui Darius Valcov, Mihaela Triculescu si Adriana Cotel. in locul lui Triculescu a fost numita Mirela Calugareanu, iar in locul Adrianei Cotel a fost numit temporar Razvan Teohari Vulcanescu, care in prezent este vicepresedinte al CNAS.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )