Libnet.ro
UNICEF

08:15

Presedintele Basescu da explicatii la Bruxelles despre situatia politica din Romania.

România Liberă România Liberă,
Presedintele Basescu da explicatii la Bruxelles despre situatia politica din Romania.

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit vineri la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, scrie rtv. net Citeste si: Barroso a reiterat sprijinul sau pentru aderarea Romaniei la Schengen Seful statului a spus, joi, ca vizita la Bruxelles are loc la solicitarea sa. Basescu a anuntat ca mesajul sau catre institutiile statului roman va sublinia rezistenta Romaniei la presiunea politica uriasa, la efortul la care au fost supuse de majoritatea parlamentara. Tot . continuă pe România Liberă

Parlamentul European dezbate astazi situatia politica din tara noastra

Parlamentul European va dezbate astazi in plen situatia politica din tara noastra, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza sursele de presa.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania

Parlamentul European va dezbate in plen miercuri, 12 septembrie, situatia politica din Romania, inclusiv referendumul din 29 iulie pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, informeaza EUbusiness. La discutii vor lua parte membrii Consiliului European si ai Comisiei Europene.

Parlamentul European dezbate miercuri situatia politica din Romania.

Eurodeputatii romani din PSD, PDL, PNL si UDMR s-au pregatit pentru dezbaterea care va avea lor miercuri in Parlamentul European, de circa 40 de minute, privind situatia politica din Romania, cu discursuri, intrebari, pozitii scrise, precum si cu mobilizarea grupurilor din care fac parte, potrivit Mediafax. Parlamentul European va dezbate miercuri, in sesiunea plenara de la Strasbourg, de la ora locala 15. 00 ora Romaniei), situatia politica de la Bucuresti, dupa ce asculta pozitiile .

Razboi in U.E. din cauza lui Traian Basescu. P.E. dezbate situatia din Romania

Parlamentul European dezbate situatia politica din Romania, care este prevazuta sa aiba loc dupa-amiaza, incepand cu ora 16. Este primulpunct al agendei de lucru si, probabil, cel mai important al zilei.

Basescu la Bruxelles: Demnitarii UE stiu perfect ce se intampla in Romania. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la finalul intalnirilor programate la Bruxelles, ca i-a asigurat pe oficialii europeni ca statul de drept in Romania va fi mentinut prin fapte si ca tara doreste sa-si continue drumul spre UE, potrivit b1. ro. Citeste si: Basescu, despre cele 11 porunci de la Barroso: Eu nu am primit un to do list Basescu: I-am asigurat pe oficialii europeni ca Romania mentine drumul spre Vest |18:39 Cine crede ca se poate utiliza limbaj dublu se .

Presedintele Basescu face o declaratie de presa la ora 19. ...

Presedintele Traian Basescu face o declaratie de presa, joi, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie pe care presedintele Basescu o va sustine de la tribuna Administratiei Prezidentiale dupa intoarcerea la Palatul Cotroceni. Citeste si: VIDEO Traian Basescu, PRIMA DECLARATIE DE PRESA oficiala de la intoarcerea la Cotroceni: O majoritate parlamentara a crezut ca poate face TANDARI statul de drept Ioan Ghise a depus PLANGERI PENALE impotriva lui Traian Basescu si a sase .

PE dezbate criza politica din Romania

Comisarul Reding se apara in fata acuzatiilor de impartialitate Comisarul european pentru justitie, Viviane Reding, a raspuns ieri, la Strasbourg, in fata Parlamentului European PE) la acuzatiile ca ar fi fost partinitoare in incercarea de a rezolva recenta criza politica din tara noastra.

Basescu: I-am asigurat pe oficialii europeni ca Romania mentine drumul spre Vest.

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca i-a asigurat pe oficialii europeni ca Romania mentine fara ezitare drumul spre Vest, adaugand ca la Bucuresti a fost si un ministru de externe care era pe drum invers, potrivit Mediafax. Citeste si: Basescu la Bruxelles: Demnitarii UE stiu perfect ce se intampla in Romania. S-au manifestat ingrijorari legate de situatia politica din tara I-am asigurat ca Romania isi mentine fara ezitare drumul spre Vest si ca nu pot .

Presedintele Basescu face o declaratie de presa la ora 19.00. Antena 3 transmite LIVE declaratiile de la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa astazi, la ora 19. 00, la Palatul Cotroceni. Antena 3 va transmite LIVE declaratiile presedintelui. Stire in curs de actualizare.

Victor Ponta despre situatia de la Oltchim: Nu e treaba primului-ministru sa vorbeasca despre problemele sindicale/Sunt optimist ca marti vom avea un investitor mare care sa salveze locurile de munca

Nu e treaba primului-ministru sa vorbeasca despre problemele sindicale, a spus premierul Victor Ponta fiind intrebat daca va se va duce sa discute cu angajatii Oltchim asa cum au cerut acestia. Pe de alta parte, Ponta a precizat ca Executivul trebuie sa rezolve problema de la Oltchim in asa fel incat oamenii de acolo sa-si pastreze locurile de munca. Din acest motiv, sunt continuu tinut la curent si de ministrul Chitoiu asupra procedurilor de privatizare, si de ministrul Pop, referitor la problemele sindicale de acolo, a mai spus premierul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )