Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc pentru prima oara dupa referendum, in sedinta CSAT de joi

B1 B1,
Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc pentru prima oara dupa referendum, in sedinta CSAT de joi

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se intruneste joi in sedinta, incepand de la ora 11:00, la solicitarea presedintelui Traian Basescu. Premierul Victor Ponta si-a anuntat participarea. Aceasta. continuă pe B1

Kaufland depaseste vanzarile Metro pentru prima oara dupa 15 ani

Retailerul german Kaufland a devenit oficial cel mai mare jucator din comertul modern din Romania dupa ce a inregistrat o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei in 2011, transmite Ziarul Financiar. Odata cu.

Metro, detronat de Kaufland pentru prima oara in 15 ani

Retailerul german Kaufland a devenit oficial cel mai mare jucator din comertul modern din Romania dupa ce a inregistrat o cifra de afaceri de 5,58 miliarde de lei in 2011, transmite Ziarul Financiar. Odata cu.

VIDEO TENSIUNI JAPONIA-CHINA. Pentru PRIMA DATA in 37 de ani, o delegatie de afaceri din ...

O delegatie formata din sefi ai unor companii japoneze a anuntat luni ca a fost nevoita sa anuleze pentru prima data in 37 de ani o vizita anuala in China, din cauza recentelor tensiuni teritoriale, transmite AFP, citata de Mediafax. Cei 175 de responsabili ai unor companii din Asociatia economica Japonia-China urmau sa mearga la Beijing pentru festivitatile prevazute initial pentru marcarea a 40 de ani de la normalizarea relatiilor diplomatice dintre cele doua tari. Era prevazuta si o .

CCR transeaza problema reprezentarii Romaniei la Consiliul European daca Basescu si Ponta nu se inteleg

CC transeaza problema reprezentarii Romaniei la Consiliul European daca Basescu si Ponta nu se inteleg. Obiectia de neconstitutionalitate a dispozitiilor Legii privind cooperarea intre Parlament si Guvern.

Surse: Seful SIE a discutat cu premierul Ponta despre situatia de la Oltchim

Directorul Servicului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a venit miercuri la sediul Guvernului, pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre situatia de la Oltchim, au declarat surse oficiale, citate.

Premierul Ponta: Hotul hotilor, Adriean Videanu, are intelegere cu Dan Diaconescu pentru a acoperi fraudele PDL la Oltchim

Adriean Videanu incearca, in intelegere politica cu Dan Diaconescu, sa acopere fraudele facute de PDL la Oltchim. Aceasta a fost declaratia facuta de premierul Victor Ponta la inceputul sedintei BPN al.

Premierul Ponta a fost amenintat de Videanu. Vezi de ce

Liderul PDL Adriean Videanu i-a cerut premierului Victor Ponta sa prezinte, in 48 de ore, explicatii in legatura cu modul in care a fost gestionat subiectul legat de privatizarea Oltchim, el spunand ca,.

CCR: Parlamentul nu decide cine merge la Bruxelles, daca presedintele si premierul nu se inteleg

Curtea Constitutionala a decis, miercuri dupa-amiaza, ca prevederea conform careia Legislativul stabileste cine merge la Consiliul European, in cazul in care presedintele si premierul nu se inteleg, este.

Ponta, ultimatum pentru Diaconescu in cazul Oltchim: Daca pana pe 1 octombrie nu plateste, suntem pregatiti sa numim un nou management

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, sustinuta pe tema privatizarii Combinatului Oltchim, ca in cazul in care Dan Diaconescu nu va plati pana la 1.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )