Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele brazilian trimite armata pentru stingerea incendiilor din Amazonia

România Liberă România Liberă,
Presedintele brazilian trimite armata pentru stingerea incendiilor din Amazonia

Armata braziliana va fi trimisa pentru a ajuta la stingerea incendiilor de vegetatie din Padurea Ama. continuă pe România Liberă

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

Presat, presedintele Braziliei trimite armata sa lupte cu flacarile din Padurea Amazoniana

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a autorizat mobilizarea armatei in Padurea Amazoniana pentru a lupta contra incendiilor, dar a estimat ca aceste focuri nu pot servi drept pretext pentru sanctiuni internationale, scrie AFP.

Amazon: In fata presiunii globale, presedintele Jair Bolsonaro ia in calcul trimiterea armatei pentru a stinge incendiile

Pe fondul unei condamnari tot mai mari la nivel mondial, presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a declarat vineri ca ar putea mobiliza armata pentru a ajuta la stingerea unui numar record de incendii care se raspandesc in padurea amazoniana,.

Presedintele Braziliei sustine ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva incendiilor din padurea tropicala

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a declarat ca guvernul sau nu are resursele necesare pentru a lupta impotriva numarului record de incendii din padurea amazoniana, scrie BBC.

Fenomen bizar. Ce se intampla, in urma incendiilor din Amazon

Incendiile din Amazon nu au adus doar ingrijorarea tuturor pamantenilor, ci si un fenomen bizar. Ce se intampla in urma lor? Ce se intampla, in urma incendiilor din Amazon Numarul incendiilor care s-au produs in Amazon in anul curent a atins cifra record de 72. 843, conform unui institut guvernamental, bilant care intervine in contextul in .

Vacanta de groaza pentru niste elevi din Suceava. Au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara

Doisprezece copii cu varste cuprinse intre 7 si 16 ani au fost transportati cu ambulantele la Spitalul Judetean Suceava, cu suspiciune de toxiinfectie alimentara. Elevii sunt din judetul Neamt si erau cazati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )