Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele Comisiei Europene: Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Presedintele Comisiei Europene: Brexitul, o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat intr-un discurs sustinut la Institutul Universitar European de la Florenta, ca decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana constituie. continuă pe Antena3

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, despre premierul Marii Britanii> Theresa May este o femeie dura si dificila

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat ca premierul Marii Britanii, Theresa May, este o femeie dura si dificila in negocieri,.

Lider european: Brexit-ul este o tragedie la care a contribuit si Uniunea Europeana

Decizia Marii Britanii de a parasi Uniunea Europeana UE) este 'o tragedie' la care a contribuit si UE, a declarat vineri, la Florenta centrul Italiei), presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude.

Mihnea Motoc, numit in conducerea unui think-tank al Comisiei Europene, in domeniul politicii de aparare

Colegiul Comisiei Europene l-a coptat pe Mihnea Motoc, fost ministru al Apararii in 2016, in conducerea Centrului European pentru Politici Strategice think tank-ul intern al Comisiei), potrivit unui anunt al acestuia pe pagina de Facebook. Urmeaza sa formulez recomandari strategice in domeniul politicii de aparare Presedintelui Juncker, a mai scris Motoc.

Ungaria a cerut demisia prim vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans

Budapesta a cerut vineri demisia vicepresedintelui olandez al Comisiei Europene, Frans Timmermans, dupa ce acesta a sugerat ca declaratiile premierului ungar Viktor Orban legate de miliardarul american George Soros sunt antisemite, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )