Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei Europene: Donald Trump reprezinta un risc pentru relatiile dintre SUA si UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele Comisiei Europene: Donald Trump reprezinta un risc pentru relatiile dintre SUA si UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat vineri dupa-amiaza ca republicanul Donald Trump reprezinta un risc real pentru continuarea relatiilor bilaterale dintre Washington si Bruxelles, intrucat noul presedinte ales este ignorant. continuă pe Wall-Street Ro

Juncker a declarat ca republicanul Donald Trump reprezinta un risc pentru relatiile dintre SUA si UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat vineri dupa-amiaza ca republicanul Donald Trump reprezinta un risc real pentru continuarea relatiilor bilaterale dintre Washington si Bruxelles, intrucat noul presedinte ales este ignorant cu privire la Europa, transmite Reuters.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker: Donald Trump reprezinta un risc si trebuie invatat ce este UE

Alegerea lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite reprezinta un risc pentru relatiile cu Uniunea Europeana, a declarat vineri presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Juncker vrea ca Trump sa-si clarifice programul: ce asteptari are presedintele Comisiei Europene

Seful Comisiei Europene CE), Jean-Claude Juncker, l-a indemnat joi pe presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sa-si nuanteze intentiile politice, enumerand mai multe dosare asupra carora isi doreste clarificari.

Jean-Claude Juncker: Donald Trump este un risc pentru relatiile dintre Europa si Statele Unite ale Americii

Presedintele Comisiei Europene a declarat vineri seara la Luxemburg ca alegerea lui Donald Trump drept presedinte este un risc pentru relatiile dintre Europa si Statele Unite, conform ProTV. Jean-Claude Junker a.

Donald Trump - un adevarat soc pentru oameni si un tsunami pentru piete

Noul presedinte al Statelor Unite ale Americii este cu adevarat o mare surpriza la nivel mondial, este de parere analistul economic Ionel Blanculescu, opinand ca Donald Trump reprezinta un adevarat soc pentru oameni si un tsunami pentru piete si nu numai.

Donald Trump, o alta tipologie de om politic decat cea cu care suntem noi obisnuiti

Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Petru Filip, considera ca republicanul Donald Trump reprezinta pentru cancelariile europene o tipologie diferita de om politic, nefiind o persoana predictibila.

Senatorul Petru Filip considera ca Trump reprezinta o noua tipologie de om politic: Discursul lui a fost unul mai degraba formal decat unul de continut privind viitorul politicii americane

Presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, Petru Filip, considera ca Donald Trump reprezinta, pentru cancelariile europene, o tipologie diferita de om politic, nefiind o persoana predictibila.

Donald Trump la Casa Alba - o realitate pentru Estul Europei

Alegerea lui Donald Trump reprezinta un nou scenariu de tip lebada neagra black swan) care devine realitate. Dupa Brexit, intreaga lume va trebui sa ia neimaginabilul si imposibilul din nou in serios.

Donald Trump la Casa Alba, o realitate pentru intreaga lume. Care sunt asteptarile Estului Europei?

Alegerea lui Donald Trump reprezinta un nou scenariu de tip lebada neagra black swan) care devine realitate. Dupa Brexit, intreaga lume va trebui sa ia neimaginabilul si imposibilul din nou in serios.

Anuntul surprinzator facut de presedintele ales al SUA, Donald Trump, in primul sau interviu dupa alegere: Obamacare este una dintre prevederile cele mai bune

In primul interviu acordat dupa anuntarea rezultatului cursei pentru Casa Alba, Donald Trump i-a surprins pe toti cu noua sa atitudine. Candidatul vehement din campania electorala a disparut, lasand loc unui politician cu mai mult tact .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )