Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presedintele Comisiei Europene face glume pe seama schimbarii frecvente a premierilor in Romania

România Liberă România Liberă,
Presedintele Comisiei Europene face glume pe seama schimbarii frecvente a premierilor in Romania

Viorica Dancila a avut o intalnire cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, care a re. continuă pe România Liberă

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Comisiei Europene

Premierul Viorica Dancila a avut astazi, la Bruxelles, o intrevedere cu Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene si comisarul european Corina Cretu, ocazie cu care cei trei oficiali au abordat o serie de teme, printre care presedintia romana a Consiliului UE.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de presedintele Comisiei Europene, miercuri dupa-amiaza

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, va avea, miercuri dupa-amiaza, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Ulterior, cei doi demnitari vor sustine o conferinta de presa comuna.

Viorica Dancila, declaratie de presa alaturi de Jean-Claude Juncker: Sa fie ridicat MCV

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a avut o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, dupa care au sustinut o conferinta de presa comuna, scrie Ziare. com .

Eurodeputatul PSD Razvan Popa: Domnul Krichbaum pur si simplu minte in scrisoarea sa si face Comisiei Europene recomandari inacceptabile pentru pedepsirea unui alt stat

Eurodeputatul PSD Razvan Popa transmite, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres, ca Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, minte Comisia Europeana despre situatia din Romania, iar recomandarile sunt inacceptabile. Pozitia europarlamentarului vine dupa ceGunther Krichbaum a scris ca in ultimele zile au fost facute public inregistrari audio cu scopul de a distruge credibilitatea procurorilor DNA, iar orice atac asupra DNA si asupra Laurei Kovesi este, prin urmare, un atac asupra independentei sistemului judiciar si a luptei impotriva coruptiei.

SCANDAL de CORUPTIE la BRUXELLES: Fost sef al COMISIEI EUROPENE acuzat de conflict de interese

Fostul presedinte al Comisiei Europene CE), Jose Manuel Barroso, a fost acuzat ca si-a incalcat promisiunea de a nu face lobby pentru actualul sau angajator, banca Goldman Sachs, el avand o intalnire la.

Barroso, angajat la Goldman Sachs, acuzat de conflict de interese, dupa ce s-a intalnit cu un vicepresedinte al Comisiei Europene

Mai multe ONG-uri l-au acuzat marti pe fostul presedinte al Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca si-a incalcat promisiunea de a nu face lobby pentru angajatorul sau, Goldman Sachs, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu un vicepresedinte al actualului executiv european, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )