Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag: Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la Schengen, dar coruptia ramane o problema/ Subiectul confiscarii extinse a averii va fi in raportul MCV, Parlamentul franeaza procesul

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag: Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la Schengen, dar coruptia ramane o problema/ Subiectul confiscarii extinse a averii va fi in raportul MCV, Parlamentul franeaza procesul

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat vineri, la Bucuresti, ca Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la spatiul Schengen, coruptia fiind insa o problema in conditiile in care pot exista graniceri care accepta foloase. El a mai afirmat ca subiectul confiscarii extinse a averii se va gasi in urmatorul raport MCV, avand in vedere ca DNA a cerut o reforma in acest sens, iar Parlamentul franeaza procesul, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Romania indeplineste criteriile tehnice, dar pot fi graniceri care sa accepte foloase

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a afirmat vineri ca Romania indeplineste criteriile tehnice pentru aderarea la spatiul Schengen, dar s-a intrebat cat de utila este o frontiera bine securizata din punct de vedere tehnic daca pot exista graniceri care, in schimbul unor sume de bani, ar putea lasa autocare cu refugiati sa treaca granita.

Krichbaum: Romania indeplineste criteriile Schengen, dar coruptia ramane o problema

Romania indeplineste criteriile tehnice de aderare la spatiul Schengen, dar coruptia este o problema, in conditiile in care pot exista graniceri care accepta foloase, a declarat, vineri, la Bucuresti, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag.

Krichbaum: Reducerea taxelor in Romania, nepotrivita

Reducerea taxelor dispusa de guvernul roman este nepotrivita, avand in vedere ca Romania risca sa piarda 6. 6 miliarde de euro din fondurile europene pana la sfarsitul lui 2015, a declarat, vineri, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum.

Delegatia germana aflata in vizita la Bucuresti nu a dorit sa se intalneasca cu Ponta: Stiti ca este trimis in judecata. Criticam blocarea ridicarii imunitatii

Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag-ul german, a declarat ca nu a solicitat o intrevedere a delegatiei parlamentare pe care o conduce si premierul Victor Ponta, aratand catre problemele penale pe care le are seful Executivului de la Bucuresti. Delegatia germana a fost primita, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.

Un membru al Bundestagului il va face de rusine pe Victor Ponta

Seful Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag a declarat ca, in timpul vizitei la Bucuresti, nu a solicitat o intalnire cu premierul Victor Ponta pentru ca el trebuie sa stea de vorba cu alte persoane si cu alte institutii, in contextul acuzatiilor care i se aduc .

Klaus Iohannis a discutat cu o delegatie a Bundestagului despre gestionarea fluxurilor de migranti

Presedintele Klaus Iohannis a primit, joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german Bundestag), condusa de presedintele forului, Gunther Krichbaum, cu care a.

Parlamentari germani nu au vrut sa se intalneasca cu premierul Ponta deoarece acesta a fost trimis in judecata: Domnia sa trebuie sa stea de vorba cu alte institutii

O delegatie a Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german Bundestag), condusa de presedintele forului, Gunther Krichbaum, a ales sa nu solicite o intrevedere cu premierul Victor Ponta, deoarece acesta este urmarit penal si trimis in judecata.

Parlamentari germani nu au vrut sa se intalneasca cu Ponta deoarece a fost trimis in judecata

O delegatie a Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul german, condusa de presedintele forului, Gunther Krichbaum, a ales sa nu solicite o intrevedere cu premierul Victor Ponta, deoarece acesta este urmarit penal si trimis in judecata, potrivit EurActiv. ro.

Mesaj de la Kremlin: Reunirea Moldovei cu Romania va ingropa orice sansa privind solutionarea conflictului transnistrean

Presedintele Comitetului pentru relatii internationale din cadrul Consiliului federatiilor, deputatul rus Konstantin Kosacev, le-a spus jurnalistilor ca orice tentativa de a organiza reunirea Moldovei cu Romania va ingropa orice sansa privind solutionarea diferendului transnistrean.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )