Libnet.ro
UNICEF

09:31

Presedintele consiliului de administratie al Oil Terminal, numit director general al Salrom

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintele consiliului de administratie al Oil Terminal, numit director general al Salrom

Presedintele consiliului de administratie al Oil Terminal Constanta, Dumitru Matei, a fost numit director general al Societatii Nationale a Sarii Salrom), singurul producator de sare din Romania, a anuntat luni compania. Numirea a fost facuta de catre. continuă pe Wall-Street Ro

Dumitru Matei, presedinte al Oil Terminal, este noul director general al Salrom

Consiliul de Administratie al Societatii Nationale a Sarii Salrom) a decis numirea lui Dumitru Matei in functia de firector general al societatii. Potrivit unui comunicat de presa, numirea a fost facuta in urma unei proceduri de selectie si recrutare, in baza OUG 109/2011, fiind evaluati si intervievati circa 20 de candidati. Dumitru Matei detine de aproape doi ani si functia de membru in Consiliul de Administratie al Oil Terminal, iar din octombrie cea de presedinte al acestuia. Reamintim ca Fondul Proprietatea intentioneaza sa-si vanda participatia pe care o detine la Salrom, potrivit unui memorandum semnat de Guvern la inceputul lunii septembrie. Statul ia in calcul sa cumpere pachetul de actiuni care ar urma sa fie vandut de Fondul Proprietatea.

Dumitru Matei, noul director general al SNS

Dumitru Matei a fost numit in functia de director general al Societatii Nationale a Sarii SNS) pentru un mandat de 4 ani incepand de maine, potrivit unui comunicat al institutiei trimis redactiei.

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )