Libnet.ro
UNICEF

23:15

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Tanarul sustine ca pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Tanarul sustine ca pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu (VIDEO)

Elevii s-au suparat pe Guvern. Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei. Motivul: pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu. continuă pe B1

Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Pragul de 0,5 puncte pentru modificarea notei de la Bac este discriminatoriu

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania, Horia Onita, vrea anularea articolului din Metodologia de Bacalaureat potrivit caruia o nota nu poate fi modificata in urma contestatiei decat daca intre prima nota si a doua nu exista o diferenta de cel putin 0,5 puncte. Daca nu va fi modificata, acesta este hotarat sa dea in judecata Ministerul. Totodata, nici ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu intelege pragul de 0,5.

Ministerul Educatiei risca sa fie dat in judecata

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania, Horia Onita, vrea anularea articolului din Metodologia de Bacalaureat potrivit caruia o nota nu poate fi modificata in urma contestatiei.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri din Romania la evenimentele importante

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in ziua tentativei de lovitura de stat din Turcia. Conform Kantar media, Antena 3 a fost lider de audienta intreaga zi, dar si in intervalul orar 23:15 .

Ce taxe percep facultatile de Economie si Drept din Romania

Universitatile din Romania produc anual in medie 190. 000 de absolventi, cei mai multi dintre acestia fiind in domeniul economic si juridic. Facultatile de Drept sunt cele mai scumpe, taxele de scolarizare in cei patru ani de studii pentru licenta.

Legea refacerii sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat astazi, la Iasi, ca legea adoptata anul trecut de Parlament care prevede alocarea unor sume de bani pentru refacerea sistemului de irigatii din Romania nu va produce efecte, potrivit unor surse din presa.

BIAS 2016. Cel mai mare show aerian din Romania revine la Bucuresti. Programul evenimentului

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Orange a facut primul test public din Romania la reteaua 4,5G

Operatorul telecom Orange a prezentat reteaua 4,5G cu viteze de 1GB/secunda pentru echipamentele mobile, in cadrul primului test public pentru acest tip de retea din Romania, care permite vizualizarea de filme 4K si clipuri video in direct, a declarat.

Cine e vedeta din Romania care a fost surprinsa asa la plaja, in Miami! Toti barbatii s-au uitat dupa ea

Ramona Gabor se distreaza in America unde se afla in vizita la Monica Gabor, sora ei. Pentru ca vrea sa se si relaxeze, ea a profitat de zilele insorite pentru a se bronza pe plaja din Miami. Paparazzii de peste Ocean au.

EXCLUSIV. Interviu cu Nini Sapunaru, initiatorul legii supermarketurilor: Toate preturile din Romania sunt tinute sus artificial

Legea supermarketurilor, promulgata de curand de presedintele Klaus Iohannis, a suscitat vii controverse, iar mediul public a fost inundat de cele mai diferite pareri si puncte de vedere. Romania libera a vrut sa afle chiar de la initiatorul actului normativ, deputatul PNL Nini Sapunaru, care este scopul vizat de aceasta lege.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )