Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministerul Educatiei risca sa fie dat in judecata

Antena3 Antena3,
Ministerul Educatiei risca sa fie dat in judecata

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania, Horia Onita, vrea anularea articolului din Metodologia de Bacalaureat potrivit caruia o nota nu poate fi modificata in urma contestatiei. continuă pe Antena3

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Tanarul sustine ca pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu (VIDEO)

Elevii s-au suparat pe Guvern. Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei. Motivul: pragul de 0,5 puncte pentru modificara notei de la Bac este unul discriminatoriu.

Presedintele elevilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei: Pragul de 0,5 puncte pentru modificarea notei de la Bac este discriminatoriu

Presedintele Consiliului National al Elevilor din Romania, Horia Onita, vrea anularea articolului din Metodologia de Bacalaureat potrivit caruia o nota nu poate fi modificata in urma contestatiei decat daca intre prima nota si a doua nu exista o diferenta de cel putin 0,5 puncte. Daca nu va fi modificata, acesta este hotarat sa dea in judecata Ministerul. Totodata, nici ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, nu intelege pragul de 0,5.

Ministerul Educatiei a afisat astazi rezultatele la Bacalaureat, dupa contestatii

Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice MENCS) va publica astazi rezultatele examenului de Bacalaureat in urma celor 44. 000 de contestatii care au fost depuse de absolventii de liceu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )