Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele decoreaza armata din Podgorica, pentru ajutorul dat la accidentul din iunie

Hotnews Hotnews,
 Presedintele decoreaza armata din Podgorica, pentru ajutorul dat la accidentul din iunie

Presedintele Traian Basescu a conferit, vineri, Ordinul National Pentru Merit - in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace Armatei Muntenegrene din Podgorica, pentru ajutorul acordat victimelor accidentului din Canionul Moraca, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu a decorat armata din Podgorica pentru ajutorul acordat victimelor accidentului din 23 iunie

Arrmata muntenegreana din Podgorica a primit, vineri, Ordinul National Pentru Merit - in grad de ofiter, cu insemn pentru militari, pentru ajutorul acordat victimelor accidentului de autocar din 23 iunie.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Presedintele Basescu a decorat Armata din Podgorica.

Presedintele Traian Basescu, a semnat, luni, decretul de decorare a Armatei din Podgorica pentru ajutorul acordat la accidentul din 23 iunie in care un autocar cu turisti romani s-a rasturnat intr-o prapastie din Muntenegru. In semn de apreciere si respect, pentru profesionalismul, simtul datoriei si compasiunea de care a dat dovada, pentru ajutorul acordat cetatenilor romani, victime ale accidentului din data de 23 iunie 2013, petrecut in Canionul Moraca din Muntenegru, presedintele .

Schema pentru ajutorul de minimis, insuficient finantata

Schema pentru acordarea ajutorului de minimis este insuficient finantata, considera Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), care ne-a spus ca noua Hotarare a Guvernului ce reglementeaza acest program este mult mai buna decat cea promovata in vara.

Companiile de stat din China vor ceda Guvernului 30% din PROFIT pentru sistemul asigurarilor sociale

China a prezentat vineri reforme destinate limitarii influentei statului in economie, cum ar fi obligarea companiilor publice sa cedeze 30% din profit pentru finantarea asigurarilor sociale, masura care le va.

Ucraina ar putea opri importurile de gaze naturale din Rusia, pentru aproape doua luni

Ucraina va suspenda probabil pana la sfarsitul anului importurile de gaze naturale din Rusia, din cauza divergentelor referitoare la pret. Guvernul anunta ca are stocuri suficiente pentru consumul propriu,.

Statul roman a cheltuit doar 0,49% din PIB pentru cercetare, in 2012.

In anul 2012, statul roman a cheltuit 2. 872 milioane de lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, respectiv 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01% fata de 2011. Intensitatea cercetarii calculata ca raport intre cheltuielile totale de cercetare-dezvoltare si produsul intern brut) in anul 2012, a inregistrat o pondere de 0,49%, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica. Cheltuiala provenita din fondurile .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )