Libnet.ro
UNICEF

17:15

Presedintele executiv Liviu Dragnea infirma ca Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimara a PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele executiv Liviu Dragnea infirma ca Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimara a PSD

Ion Iliescu nu va prelua conducerea interimara a PSD, a declarat, pentru ziarul BURSA, Liviu Dragnea, actualul presedinte executiv al PSD. Site-ul comisarul. ro a anuntat vineri ca Victor Ponta si Liviu Dragnea vor pleca din fruntea PSD, iar Ion Iliescu va reveni interimar pana la congres. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele executiv Liviu Dragnea infirma ca Ion Iliescu ar reveni la conducerea interimara a PSD

Ion Iliescu nu va prelua conducerea interimara a PSD, a declarat, pentru ziarul BURSA, Liviu Dragnea, actualul presedinte executiv al PSD. Site-ul comisarul. ro a anuntat astazi ca Victor Ponta si Liviu Dragnea vor pleca din fruntea PSD, iar Ion Iliescu va reveni interimar pana la congres.

Ion Iliescu: Klaus Iohannis a venit cu un mesaj nou, a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca presedintele ales, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj nou, care a avut priza la public. Iliescu a mai spus ca, prin votul dat, cetatenii au aratat ca.

Ion Iliescu, despre pierderea alegerilor prezidentiale: E un esec politic. Viata e cu de toate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri, ca pierderea prezidentialelor de catre PSD reprezinta un esec politic, aratand ca viata este cu de toate si ca este important pentru fortele.

Ion Iliescu ia in calcul varianta alegerilor anticipate

Ramanerea lui Victor Ponta si a PSD la guvernare trebuie sa fie supuse unei analize a partidului, iar schimbarea imediata nu este in interesul nici macar al celor care ar trebui sa preia puterea, fiind posibile si alegeri anticipate, a declarat ieri presedintele de onoare al formatiunii, Ion Iliescu, citat de surse din presa.

Ion Iliescu: E posibil sa avem alegeri anticipate

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca ramanerea lui Victor Ponta si a PSD la guvernare trebuie sa faca obiectul unei analize a partidului. Schimbarea imediata nu este in interesul.

Ion Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la public

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat joi seara ca Victor Ponta a pierdut la prezidentiale pentru ca Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priza la cetateni. S-a vazut ca oamenii vor.

Politic Show: Dovezi. Liviu Dragnea a blocat suplimentarea sectiilor de votare in Diaspora; Consilierul lui Ponta: Urmarirea penala privind votul din diaspora se impunea; Cum poate schimba scena politica infiintarea mai simpla a partidelor

Iliescu: Ponta, responsabil de rezultatul alegerilor. Nu e prima data, asta-i viata draga. resedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca Victor Ponta este principalul responsabil de pierderea alegerilor prezidentiale. PSD sta in Muzeul Literaturii, manuscrisele lui Blaga zac prin subsoluri. Muzeul National al Literaturii Romane este inchis publicului, iar patrimoniul sau este depozitat in conditii improprii. In acest timp, o cladire donata statului.

Ion Iliescu: Se impune un congres extraordinar al PSD

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a reafirmat vineri ca se impune un congres extraordinar al formatiunii, pentru a da un semnal de mobilizare electoratului si totodata pentru a face o analiza a rezultatului alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie.

Ion Iliescu: Se impune un congres extraordinar al PSD

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a reafirmat vineri ca se impune un congres extraordinar al formatiunii, pentru a da un semnal de mobilizare electoratului si totodata pentru a face o analiza a rezultatului alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie, potrivit Agerpres.

Ion Iliescu: Ponta, responsabil, dar nu singur, de rezultatul alegerilor. Nu e prima data. Asta-i viata

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat, joi, ca Victor Ponta este primul responsabil de pierderea alegerilor prezidentiale, el aratand ca acesta isi va asuma vrand-nevrand esecul ca sef de partid si premier si ca partidul va trebui sa faca analize serioase si sa traga invataminte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2707 seconds )