Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele a explicat de ce nu accepta o dezbatere cu Dancila. Klaus Iohannis: PSD nu numai ca a inhibat dezvoltarea Romaniei timp de 30 de ani, dar si-a insurubat prietenii si neamurile in tot sistemul public (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele a explicat de ce nu accepta o dezbatere cu Dancila. Klaus Iohannis: PSD nu numai ca a inhibat dezvoltarea Romaniei timp de 30 de ani, dar si-a insurubat prietenii si neamurile in tot sistemul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, luni, de ce nu participa la o dezbatere cu Viorica Dancila, care reprezinta un partid nedemocratic, nereformat si care a intruchipat un regim. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

Viorica Dancila, nou atac la adresa Presedintelui: Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor

Klaus Iohannis a devenit regele minciunilor, este afirmatia facuta de Viorica Dancila la Buzau. De asemenea, fostul premier sustine ca Presedintele are discurs de dictator. Klaus Iohannis are discurs d.

Klaus Iohannis: De la persoane care ma ataca cu mizerii xenofobe nu pot pur si simplu sa presupun ca au beneficiat de prima etapa esentiala de educatie

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta.

Mihai Gadea: Miza pentru dezbaterea organizata de Klaus Iohannis a crescut la cote uriase

Presedintele Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a declarat luni ca nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dancila, lider al PSD, pentru ca aceasta reprezinta un.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Viorica Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam aceste lamuriri din partea candidatului PNL

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi pus angajati de la Palatul Cotroceni sa invite jurnalisti la dezbaterea pe care o va organiza marti la Biblioteca.

Viorica Dancila ii cere larmuri ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, se.

Viorica Dancila ii cere explicatii ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, ar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )