Libnet.ro
UNICEF

07:01

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, replica pentru Iohannis: Am vazut ca a prins glas. Dar se teme de o confruntare cu mine. Eu sunt un om rabdator, inca il astept sa gaseasca intelepciunea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine o declaratie de presa de la ora 20 la sediul central al PSD.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

Detinutii de la Penitenciarul Aiud au votat cu Viorica Dancila. Ce scor a avut Klaus Iohannis

Detinutii de la Penitenciarul Aiud au votat duminica, in primul tur de scrutin, pe listele suplimentare din 3 sectii de votare din Aiud si au pus stampila pe candidatul PSD Viorica Dancila.

Viorica Dancila, mesaj pentru Ana Birchall: Nu am sa intru intr-o disputa cu ea. ii inteleg frustrarile

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu vrea sa ii mai raspunda Anei Birchall, pentru ca nu este cu ea in campanie si pentru ca aceasta este suparata ca a fost exclusa din partid.

Victor Ponta a facut anuntul: NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dancila

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a dezvaluit ca la turul doi al alegerilor prezidentiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dancila. Ponta a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca.

Viorica Dancila ii da replica lui Ludovic Orban: Accept o dezbatere cu el dupa un an de guvernare

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat ca premierul Ludovic Orban da dovada de aceeasi aroganta pe care o are si Klaus Iohannis, subliind ca acestea este seful de facto al PNL. Citeste.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

VIDEO Viorica Dancila insista si il cheama din nou pe Iohannis duminica la dezbatere. Mandatul dumneavoastra este o gluma

Presedintele PSD va sustine o conferinta de presa miercuri, 13 noiembrie, de la ora 20. 00, la sediul central al partidului din Sos. Kiseleff. Aceasta a modificat de doua ori intalnirea, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avut o intalnire cu jurnalistii la sediul PNL.

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )