Libnet.ro
UNICEF

05:15

Presedintele FIFA cere sanctiuni aspre impotriva rasismului din Serie A

România Liberă România Liberă,
Presedintele FIFA cere sanctiuni aspre impotriva rasismului din Serie A

Presedintele FIFA Gianni Infantino a declarat ca a sosit timpul ca autoritatile italiene sa impuna s. continuă pe România Liberă

Presedintele FIFA: Iranul ne-a asigurat ca femeilor li se va permite accesul pe stadioane, de la meciul din octombrie

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarat ca autoritatile iraniene au asigurat forul fotbalistic international ca femeile vor putea asista la meciul care se va disputa in octombrie in preliminariile Cupei Mondiale, la Teheran, si apoi si la alte partide, relateaza Reuters.

Liga 2: Turris Turnu Magurele si UTA Arad, victorii impotriva echipelor din Targu Jiu

Turris Oltul Turnu Magurele s-a impus, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, impotriva formatiei Viitorul Pandurii Targu Jiu si a adunat 22 de puncte lider al clasamentului) dupa opte etape disputate in Liga 2. Tot sambata, UTA Arad a castigat meciul disputat in deplasare impotriva celor de la Pandurii Targu Jiu, scor 5-2.

DUPA SCANDALUL DIPLOMEI FALSE Presedintele directoratului Transelectrica, Marius Danut Carasol, revocat din functie

Mircea Cosea: Parchetul s-a autosesizat in acest caz * Claudia-Gina Anastase a preluat functia de presedinte al directoratului Presedintele directoratului Transelectrica TEL), Marius Danut Carasol, a fost revocat ieri din functie, dupa ce in presa au aparut informatii potrivit carora si-a falsificat CV-ul si diploma de absolvire. Falsul in acte a fost confirmat de conducerea Universitatii Politehnica din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )