Libnet.ro
UNICEF

11:31

Presedintele Iohannis se va adresa, luni, Parlamentului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Presedintele Iohannis se va adresa, luni, Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa, luni, la ora 16:00, plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pe probleme de politica interna, a precizat miercuri presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis se intalneste, luni, cu presedintele Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Alesii au stabilit cand se adreseaza presedintele Iohannis Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului luni, la ora 16. 00, au decis, miercuri dimineata, Birourile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Klaus Iohannis primeste luni la Cotroceni vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa primeasca luni, la Palatul Cotoceni, vizita presedintelui Consiliului European, Donald Tusk. Intalnirea celor doi oficiali este programata la ora 18:15, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Donald Tusk, in vizita oficiala la Bucuresti. El se va intalni, luni seara, cu presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, luni seara, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Presedintele Iohannis sustine drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca Romania sustine respectarea liberei circulatii a lucratorilor si nediscriminarea acestora, aratand ca nu trebuie puse in discutie drepturile romanilor din Marea Britanie la prestatii sociale, transmite Agerpres.

Cand crede presedintele Iohannis ca ar fi posibila unirea cu Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca o posibila unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi discutata la momentul la care lucrurile sunt stabile si merg bine in cele doua tari, transmite Agerpres.

Nicolae Timofti a fost primit de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, cei doi urmand sa sustina o conferinta de presa comuna.

Presedintele Iohannis da semnalul: Kovesi, reconfirmata la conducerea DNA

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca, in urma rezultatelor obtinute de DNA exista posibilitatea destul de avansata ca Laura Codruta Kovesi sa fie reconfirmata in fruntea institutiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )