Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele Iohannis a devenit laureat al premiului Carol cel Mare

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis a devenit laureat al premiului Carol cel Mare

Presedintele Klaus Iohannis a devenit laureat al premiului Carol cel Mare, despre care se va vorbi. continuă pe România Liberă

Document oficial: Guvernul va suspenda aplicarea Legii promulgate de presedintele Iohannis, privind ajutoarele de stat pentru IMM

Ministerul Fondurilor Europene a elaborat noi modificari la ajutoarele de stat pentru IMM, PFA, ONG si cabinete medicale, pentru recuperarea din criza COVID-19: alt prag la cifra de afaceri la Masura 1 -microgranturi, bugetul suplimentat la Masura 2 - granturi de capital de lucru, precum si data pana la care urmeaza sa fie suspendata grila de punctaj de la Masura 3 - granturi de investitii prevazuta de Legea 2202020 votata de Parlament si promulgata de presedintele Iohannis.

Presedintele Iohannis a promulgat o noua lege: Schema de ajutor de stat pentru fermierii afectati de seceta

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului 1482020 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat acordat producatorilor agricoli care au.

Presedintele Iohannis sa aiba mai putine opinii partinice, recomanda Dacian Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa exprime mai putine opinii partinice, a declarat, luni, Daci.

Solistul trupei Taxi, replica acida pentru presedintele Iohannis. Artistul contesta masurile luate de autoritati, cerand lockdown in Romania Daca au reusit ei, om reusi si noi, ca n-om fi mai prosti

Liderul trupei Taxi, Dan Teodorescu, si-a exprimat din nou nemultumirea pe internet, de data aceasta printr-un mesaj adresat presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis. Artistul invoca modelul adoptat de alte tari, de.

Victor Ponta: Dupa 6 decembrie, trebuie sa scoatem tara din criza, iar presedintele Iohannis trebuie sa ne puna pe toti la masa Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca, desi aceasta pandemie a aparut in urma cu noua luni si nu se poate spune ca ne-a luat pe nepregatite, discutam in continuare tot de alegeri si de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )