Libnet.ro
UNICEF

18:30

Victor Ponta: Dupa 6 decembrie, trebuie sa scoatem tara din criza, iar presedintele Iohannis trebuie sa ne puna pe toti la masa Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Dupa 6 decembrie, trebuie sa scoatem tara din criza, iar presedintele Iohannis trebuie sa ne puna pe toti la masa Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, sustine ca, desi aceasta pandemie a aparut in urma cu noua luni si nu se poate spune ca ne-a luat pe nepregatite, discutam in continuare tot de alegeri si de. continuă pe B1

Victor Ponta, dupa fuziunea PRO Romania-ALDE: impreuna suntem mai puternici

RO Romania siALDEau decis, intr-un congres comun, organizat duminica, 8 noiembrie 2020,fuziunea celor doua partide. A fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare, dupa ce Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru.

Victor Ponta, mesaj video pentru premier: I-am pus astazi melodia lui Pink Floyd lui Orban, ca stiu ca el e cu cantatul, nu cu guvernatul

Victor Ponta l-a acuzat luni pe Ludovic Orban si Guvernul condus de acesta, ca omoara producatorii romani si economia, ignorand criza economica spre care se indreapta tara: Am incercat sa il trezesc fata de ceea ce cred ca azi reprezinta cea mai mare problema - crizaeconomica.

Victor Ponta: in directia in care mergem acum, de la anul, firmele romanesti vor da faliment, se vor mari taxele si se vor taia pensiile si salariile

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat duminica seara ca, dat fiind modul in care evolueaza situatia acum, dupa alegerile parlamentare vom ajunge la carantina totala, iar de la anul vor falimenta.

VICTOR PONTA, CATRE LUDOVIC ORBAN: Lasati copiii la scoala, lasati pietele deschise

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut astazi, in plenul Camerei Deputatilor, ca in 2021 va fi o criza economica mai dura decat cea din 2010, iar Guvernul Orban accentueaza aceasta criza si i-a transmis premierului sa lase copiii la scoala si pietele deschise.

Victor Ponta, despre criza sanitara: Daca la Timisoara nu mai sunt paturi, ce se intamplain alte zone?! in 9 luni s-a facut mult prea putin sau chiar deloc pentru crestereacapacitatii si pregatirea personalului

Victor Ponta a comentat, marti seara, intr-o interventie telefonica in emisiunea Dosar de Politician de pe B1 TV, declaratiile facut de presedinteleKlaus Iohannis, cu cateva ore mai devreme,.

Victor Ponta, mesaj dur pentru Orban: Nu-i ingropa ca nu ai cum sa-i scoti din groapa la anul. Leave the kids alone, Ludovic!

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut un atac foarte dur la adresa prim-ministrului Ludovic Orban, pe care l-a acuzat ca ci alaturi de Guvern au luat masuri prin care distrug economia si pe oamenii din mai multe sectoare economice.

Victor Ponta: Virusul Lucovid loveste din nou!

Victor Ponta l-a criticat dur, pe o retea sociala, pe Ludovic Orban pentru declaratia potrivit careia adolescentii sunt raspandaci de virus.

Victor Ponta: USR e cea mai distructiva forta in acest moment (VIDEO)

Victor Ponta a declarat, la congresul de fuziune Pro Romania - ALDE, ca noua echipa nu va face blaturi cu PSD, PNL sau USR. Despre Uniunea Salvati Romania, fost premier a sustinut ca este cea mai distructiva.

Promisiunile lui Victor Ponta: Venit minim de criza, ajutor pentru firme, redeschiderea scolilor, testarea gratuita a populatiei (VIDEO)

Fuziunea Pro Romania - ALDE a fost validata duminica, intr-un congres. in cadrul evenimentului, care s-a desfasurat online, Victor Ponta a anuntat cinci promisiuni pe care le vor duce la indeplinire chiar din pr.

PRO Romania si ALDE au fuzionat. Victor Ponta a fost desemnat de Congres pentru functia de premier

PRO Romania si ALDE au decis, duminica, fuziunea celor doua partide. De asemenea, Victor Ponta a fost desemnat pentru functia de prim-ministru si a fost lansat si programul electoral al PRO Romania pentru alegerile parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )