Libnet.ro
UNICEF

14:16

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Adevărul Adevărul,
Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru agentia Mediafax de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana Niculescu Bran. continuă pe Adevărul

Iohannis merge la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis participa, duminica, la liturghia de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu, conform unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, informatia fiind confirmata pentru Mediafax de purtatoarea de cuvant a.

Presedintele Iohannis participa duminica la liturghia Catedralei Mitropolitane Ortodoxe din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa, dumnica, la liturghia duminicala de la Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu. Informatia a fost confirmata de purtatoarea de cuvant a presedintelui, Tatiana.

Klaus Iohannis participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis va participa la liturghia duminicala de la catedrala mitropolitana ortodoxa cu hramul Sfanta Treime din Sibiu, anunta Administratia Prezidentiala, intr-un comuniat remis HotNews. ro.

Prima doamna a postat pe Facebook fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii (VIDEO)

Prima doamna, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook cateva fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun. Fotografiile sunt insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiil.

Catalin Predoiu, la Adevarul Live: Nu exista tensiuni intre mine si presedintele Iohannis

Premierul din umbra al PNL, Catalin Predoiu, a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele liberalilor de a prelua guvernarea in 2015, despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis si despre linia europeana pe care trebuie sa continue Romania.

FOTO. Sotia sefului statului a postat poze cu presedintele Iohannis langa bradul de Craciun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii cu seful statului langa bradul de Craciun. Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii a fost mesajul care a insotit pozele.

Ce face presedintele Iohannis de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece noaptea de Revelion la resedinta consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflata in Marginimea Sibiului, la Cisnadioara, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )