Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO. Sotia sefului statului a postat poze cu presedintele Iohannis langa bradul de Craciun

România Liberă România Liberă,
FOTO. Sotia sefului statului a postat poze cu presedintele Iohannis langa bradul de Craciun

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii cu seful statului langa bradul de Craciun. Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii a fost mesajul care a insotit pozele. continuă pe România Liberă

Prima doamna a postat pe Facebook fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun: Nu exista bucurie adevarata decat in emotiile inimii (VIDEO)

Prima doamna, Carmen Iohannis, a postat pe Facebook cateva fotografii cu presedintele Iohannis, langa bradul de Craciun. Fotografiile sunt insotite de mesajul Nu exista bucurie adevarata decat in emotiil.

Ce face presedintele Iohannis de Revelion

Presedintele Klaus Iohannis isi va petrece noaptea de Revelion la resedinta consulului onorific al Austriei la Sibiu, Andreas Huber, aflata in Marginimea Sibiului, la Cisnadioara, relateaza Mediafax.

Presedintele Iohannis nu vrea vila lui Basescu

Presedintele Klaus Iohannis nu tine neaparat sa se mute la Vila Lac 3, resedinta oficiala destinata sefilor de stat in care inca mai locuieste fostul presedinte Traian Basescu. Iohannis pare mai degraba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )