Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Este destul de probabil ca seful statului sa anunte. continuă pe B1

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa-l desemnez pe Florin Citu pentru pozitia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca, dupa consultarile cu majoritatea de dreapta formata din PNL, USRPLUS si UDMR, a decis sa-l desemneze pe actualul ministru de Finante Florin Citu pentru postul de premier.

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari. PSD, PNL, USR-PLUS, AUR, UDMR si minoritatile nationale vin marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei a convocat formatiunile parlamentarela consultari, marti, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru. La discutiile cu seful statului vor.

Consultari cu partidele. Care a fost primul mesaj transmis de Iohannis lui Orban, Barna, Ciolos si Citu

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti partidele si formatiunile parlamentare la consultari in vederea desemnarii unui prim-ministru. Consultarile incep la ora 15. 00, cu delegatia PSD, ultima runda de discutii fiind programata la ora 17:30, cu delegatia minoritatilor nationale reprezentate in Parlament, iar la final este asteptat anuntul referitor la premier.

Klaus Iohannis s-a aratat dispus sa se vaccineze printre primii anti-COVID-19. De ce nu l-au lasat specialistii

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie printre primii vaccinati anticoronavirus, pentru a le da romanilor incredere sa se vaccineze si ei, insa specialistii i-au spus ca un astfel de gest ar putea.

Decrete semnate marti de Presedintele Klaus Iohannis

Florin Citu, desemnat pentru pozitia de prim-ministru. Klaus Iohannis: Coalitia formata din PNL, USR-PLUS si UDMR a dovedit deja majoritatea in Parlament (VIDEO)

UPDATE, 22 decembrie, ora 19:45 Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat decretul prin care il desemneaza pe Florin Citu in calitate de candidat la functia de prim-ministru. Presedintele.

Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis s-a oferit sa fie primul roman vaccinat impotriva COVID-19, dar nu s-a dorit sa apara speculatii, astfel ca s-a decis ca va fi imunizat atunci cand ii va veni timpul, respectiv in etapa a doua, odata cu demnitarii.

Florin Calinescu il desfiinteaza pe Klaus Iohannis. Ce a putut spune despre presedintele Romaniei

Florin Calinescu s-a dezlantuit la adresa noii puteri. Actorul a izbit de pamant partidele de Dreapta, apoi l-a luat la rand si pe Klaus Iohannis. Florin Calinescu, despre noua putere. Presedintele Klaus Iohannis a fost desfiintat Florin Calinescu a lansat un atac la adresa presedintelui, dar nu i-a ocolit nici pe cei din coalitia de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )