Libnet.ro
UNICEF

09:30

Decrete semnate marti de Presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Decrete semnate marti de Presedintele Klaus Iohannis

Decrete semnate marti de Presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

MARCEL CIOLACU: PSD nu merge la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis

PSD nu merge astazi la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, a declarat liderul social-democrat Marcel Ciolacu.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 19, in direct pe B1 TV. Seful statului ar putea anunta numele premierului desemnat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, marti, ora 19, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. Este destul de probabil ca seful statului sa anunte.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultari. PSD, PNL, USR-PLUS, AUR, UDMR si minoritatile nationale vin marti la Cotroceni

Presedintele Romaniei a convocat formatiunile parlamentarela consultari, marti, la Palatul Cotroceni, in vederea desemnarii unui candidat la functia de prim-ministru. La discutiile cu seful statului vor.

Oficial. Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu pentru postul de premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat marti seara pe liberalul Florin Citu pentru rolul de prim-ministru, ca urmare a negocierilor care le-a tinut la Cotroceni cu partidele.

Consultari cu partidele. Care a fost primul mesaj transmis de Iohannis lui Orban, Barna, Ciolos si Citu

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru marti partidele si formatiunile parlamentare la consultari in vederea desemnarii unui prim-ministru. Consultarile incep la ora 15. 00, cu delegatia PSD, ultima runda de discutii fiind programata la ora 17:30, cu delegatia minoritatilor nationale reprezentate in Parlament, iar la final este asteptat anuntul referitor la premier.

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete Patru judecatori si un procuror, eliberati din functii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete. Acestea vizeaza acreditarea ambasadorilor in Macedonia de Nord, Bosnia si Hertegovina, Australia, Albania, Peru, Senegal, Argentina si.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis: il desemnez pe Florin Citu premier

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat, marti seara, pe Florin Citu premier. Acesta are la dispozitie 10 zile sa formeze guvernul.

Klaus Iohannis: Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989! Orice intarziere a Justitiei in infaptuirea dreptatii va transforma aceasta rusinoasa restanta intr-un grav atentat la adresa democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj special marti, cu prilejul Zilei Victoriei Revolutiei Romane si a Libertatii. Ma inclin in fata sacrificiului suprem din Decembrie 1989, a transmis seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )