Libnet.ro
UNICEF

18:30

Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis a decorat 65 de institutii

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele privind conferirea Medaliei Aniversare Cent. continuă pe România Liberă

Catalin Tolontan: Ce face presedintele Klaus Iohannis cand refuza dialogul e toxic pentru democratie

Coordonatorul editorial al publicatiei Libertatea, Catalin Tolontan, critica refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu Viorica Dancila. Ce face presedintele Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Reexaminarea modificarilor aduse cosului minim de consum lunar

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 2172000 privind aprobarea cosului minim de consum lunar. Iohannis considera ca, odata de valoarea cosului a fost stabilita la 6. 762 leiluna, prin lege, nu mai poate fi modificata anual cu rata inflatiei, prin HG, asa cum prevede actul normativ.

KLAUS IOHANNIS: Nu poate exista nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile

Presedintele Klaus Iohannis a scris pe Facebook, ca nu va exista nicio dezbatere cu candidatul PSD, un partid care a guvernat impotriva romanilor trei ani de zile. Iohannis le-a cerut sprijinul romanilor in turul al doilea pentru a castiga definitiv lupta pentru Romania. Candidatul PNL la alegerile prezidentiale a anuntat ca va merge prin tara si va dialoga cu cu cetatenii, cu jurnalistii si cu societatea civila.

LIVE VIDEO Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD prin acceptarea dezbaterii cu Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste miercuri dupa-amiaza cu liderii liberali si sustine o conferinta de presa la sediul PNL, la ora 18:00, din pozitia de candidat al partidului la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea art. 16 din Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 1952005 privind protectia mediului. Potrivit.

Klaus Iohannis, despre realizarile mandatului de presedinte: Cea mai mare este chiar ultima

Presedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidentiale, a declarat vineri ca alte realizari ale mandatului sau au fost Pactul pentru alocarea a 2% din PIB pentru Aparare si Summitul de la.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie.

CTP il sustine pe Klaus Iohannis: Cum sa te intalnesti cu cineva care e atat de jos? Solutia salvatoare pentru presedinte

Gazetarul CTP il sustine pe Klaus Iohannis in decizia sa de a nu se confrunta direct cu Viorica Dancila, dezbatere dorita de public. CTP il sustine pe Klaus Iohannis Primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Romania, organizate pe 10 noiembrie, presedintele Klaus Iohannis, sustinut de PNL, si liderul social-democratilor, Viorica Dancila, au intrat .

KLAUS IOHANNIS Contez pe voturile alegatorilor USR-PLUS, PMP; imi doresc sa obtin voturi si de la UDMR

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )