Libnet.ro
UNICEF

08:30

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate. continuă pe B1

Klaus Iohannis, precizari importante despre Strategia Nationala de Aparare

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a anuntat care au fost subiectele de pe ordinea de zi a sedintei CSAT.

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis la Blaj: vizita la fabrica Bosch, discurs in biserica si baie de multime

Klaus Iohannis a vizitat sambata doua obiective importante ale muncipiului Blaj din judetul Alba: fabrica Bosch si Catedrala Greco-Catolica. La compania germana, presedintele a participat la evenimentul Bosch Innovation Day, in timp ce la biserica a asistat la slujba religioasa si s-a intalnit cu Carinalul Lucian Muresan.

VIDEO Iohannis: Daca si-ar fi convins colegii sa-i ridice imunitatea, nu l-as fi suspendat pe Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti dupa-amiaza, despre votul dat de Parlament in cazul premierului Victor Ponta, fata de care DNA a solicitat inceperea urmaririi penale. Iohannis a criticat pozitia parlamentarilor, dar si pe cea a premierului care, potrivit presedintelui, a ales cea mai proasta varianta de a se apara.

Klaus Iohannis: Este nevoie sa readucem rigoarea, claritatea si corectitudinea in tot ce tine de cadrul normativ care priveste securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in urma intalnirii cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare privind Strategia Nationala de Aparare a Tarii, ca rigoarea, claritatea si.

Iohannis: in problema defrisarilor, Guvernul sa ia masuri pentru schimbarea cadrului legislativ

ACTUALIZARE 18:20 in cadrul CSAT s-a decis ca Guvernul Romaniei sa ia masuri pentru schimbarea cadrului legislativ, in privinta defrisarilor ilegale, astfel incat sa existe o legislatie coerenta, clara si riguroasa in domeniu, potrivit presedintelui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, consultari cu partidele politice pe tema Strategiei Nationale de Aparare

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, luni, la ora 18. 00, cu liderii formatiunilor si partidelor parlamentare, pentru a dezbate Strategia Nationala de Aparare.

Klaus Iohannis a primit cadou de la o eleva un tablou cu portretul sau (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat in weekend la Bosch Innovation Days, la Blaj, unde a fost surprins placut de o eleva care i-a daruit un tablou cu portretul sau, scrie stiripesurse. ro. Presedintele.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Klaus Iohannis: E o zi trista pentru democratie. Victor Ponta a ales sa sacrifice interesul Romaniei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament in cazul premierului Victor Ponta. in legatura cu votul dat azi in.

Klaus Iohannis face declaratii dupa sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, dupa sedinta CSAT.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )