Libnet.ro
UNICEF

12:45

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea cashback. De la anul, clientii pot primi numerar pana la 200 lei

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea cashback. De la anul, clientii pot primi numerar pana la 200 lei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea cashback, prin care comerciantii cu o cifra de afaceri de peste 10. 000 de euro si unele institutii publice pot sa elibereze clientilor, la cerere, numerar in valoare de cel mult 200 de lei, potrivit Mediafax. Legea pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata, reexaminata la cererea Presedintelui Romaniei, a fost adoptata in unanimitate de membrii Camerei Deputatilor la sfarsitul lunii octombrie. continuă pe Hotnews

Presedintele Klaus Iohannis, despre Legea care prevede majorarea salariilor din educatie si sanatate: Sunt pozitiv. O astept la promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea reuniunii ministeriale a Forumului Bucuresti, ca este pozitiv in ceea ce priveste Legea privind cresterile salariale ale angajatilor din sistemul de educatie si sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Legea care prevede majorarea salariilor din educatie si sanatate: Sunt pozitiv. O astept la promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea reuniunii ministeriale a Forumului Bucuresti, ca este pozitiv in ceea ce priveste Legea privind cresterile salariale ale angajatilor din sistemul de educatie si sanatate.

Iohannis a promulgat legea cashback. Majoritatea buticarilor vor fi obligati sa accepte plata cu cardul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de promulgare a Legii pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata, lege pe care anterior seful statului a retrimis-o Parlamentului pentru reexaminare.

Directorul Operei Regale Covent Garden va fi decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Comandor

Seful statului, Klaus Iohannis, a semnat decretul de decorare a directorului Operei Regale Covent Garden din Londra, Kasper Holten, cu Ordinul National.

Presedintele Iohannis a promulgat legea care obliga institutiile publice sa accepte plata cu cardul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea OUG 193/2002 privind introducerea sistemelor moderne de plata.

Ion Cristoiu: Ambasadorul american stie cumva ca in spatele Black Cube e Presedintele Klaus Iohannis?!

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de duminca, de pe blogul personal, despre Dosarul Black Cube. Cristoiu vine cu alte informatii despre acest caz si se teme ca ambasadorul.

Iohannis, despre legea privind maririle salariale: Eu sunt pozitiv, o astept la promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca este pozitiv in privinta legii de aprobare a maririlor salariale in educatie si sanatate, si asteapta actul la Palatul Cotroceni pentru promulgare. De asemenea, a punctat faptul ca disputele privind cvorumul trebuie lamurite de cei abilitati, in Parlament.

Klaus Iohannis: Este necesara o noua intalnire a Formatului Bucuresti in 2017, pentru a evalua implementarea deciziilor Summitului NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit marti, la Palatul Cotroceni, pe ministrii afacerilor externe, respectiv sefii delegatiilor ministeriale ai celor noua state aliate ale Flancului Estic, prilej cu care a afirmat ca este necesar ca in 2017 sa fie organizata o noua reuniune ministeriala a Formatului Bucuresti pentru a evalua implementarea deciziilor Summitului NATO de la Varsovia, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis, la reuniunea ministeriala a Formatului Bucuresti: Alianta este in plin proces de implementare a deciziilor de la Varsovia, intr-un context de securitate complex, marcat de lipsa de progrese in solutionarea focarelor de criza

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti, ca reuniunea ministeriala a Formatului Bucuresti se desfasoara intr-un context de securitate complex, care continua sa fie marcat de lipsa de progrese in solutionarea focarelor de criza, dar si de noi tensiuni.

Klaus Iohannis se intalneste cu ministrii de Externe ai statelor din Flancul Estic al NATO

Presedintele Klaus Iohannis ii va primi marti, la Cotroceni, pe ministrii afacerilor Externe, respectiv sefii delegatiilor ministeriale, ai celor noua state aliate ale Flancului Estic - Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria - care se vor afla in Romania pentru a participa la reuniunea ministrilor de externe din Formatul Bucuresti, informeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )