Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, are Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, are Covid-19

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a anuntat, pe Facebook, ca are Covid-19 si ramane in izolare pana la un test negativ. Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut catre populatie: protejati-va!, a scris liberalul pe reteaua sociala. continuă pe Hotnews

Liderul PNL Arges, Adrian Miutescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati si sa ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur!

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Liderul liberal a a nuntat pe Facebook ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si i-a indemnat pe oameni sa se protejeze si sa.

Trei lideri judeteni din PNL, loviti de COVID. Mesaj din izolare: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a anuntat pe o retea de socializare ca este infectat cu coronavirus si ramane in izolare pana se va vindeca si testul va fi negativ.

Presedintele PNL Harghita, confirmat cu COVID-19

Presedintele PNL Harghita, Sebastian Buzila, a anuntat joi pe Facebook ca este pozitiv la testul COVID-19. Liderul liberal afirma ca are o forma usoara a bolii si ca va lucra in continuare de acasa.

Presedintele PNL Neamt, confirmat cu COVID-19

Presedintele filialei PNL Neamt, deputatul Mugur Cozmanciuc, a anuntat joi ca a fost testat pozitiv .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )