Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liderul PNL Arges, Adrian Miutescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati si sa ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur!

B1 B1,
Liderul PNL Arges, Adrian Miutescu, anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati si sa ne gandim la sanatatea noastra si a celor din jur!

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a fost diagnosticat cu COVID-19. Liderul liberal a a nuntat pe Facebook ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si i-a indemnat pe oameni sa se protejeze si sa. continuă pe B1

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, are Covid-19

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a anuntat, pe Facebook, ca are Covid-19 si ramane in izolare pana la un test negativ. Am fost depistat pozitiv cu coronavirus. Retransmit apelul binecunoscut catre populatie: protejati-va!, a scris liberalul pe reteaua sociala.

Trei lideri judeteni din PNL, loviti de COVID. Mesaj din izolare: Protejati-va! Este momentul sa fim disciplinati

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, a anuntat pe o retea de socializare ca este infectat cu coronavirus si ramane in izolare pana se va vindeca si testul va fi negativ.

Primarul municipiului Bistrita anunta ca a fost testat pozitiv cu COVID-19: Am prezentat simptome. Ma voi izola la domiciliu pentru 14 zile

Primarul municipiului Bistrita, Ioan Turc, a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Edilul a facut anuntul printr-o postare pe Facebook, in care a precizat ca a decis sa se.

Donald Trump Jr a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Fiul presedintelui american, Donald Trump Jr, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 saptamana aceasta, desi nu prezinta simptome, potrivit purtatorului sau de cuvant, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )