Libnet.ro
UNICEF

11:15

Presedintele a promulgat legea imprumutului pentru CFR

Adevărul Adevărul,
Presedintele a promulgat legea imprumutului pentru CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat vineri legea privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate C. in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, se arata intr-un comunicat emis de Administratia Prezidentiala. continuă pe Adevărul

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat, vineri, Legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 25/2012 privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate C. , in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie electrica, anunta Administratia prezidentiala.

Traian Basescu a promulgat Legea privind acordarea unui imprumut CFR

Presedintele Traian Basescu a promulgat vineri Legea privind acordarea unui imprumut Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA in scopul achitarii obligatiilor de plata datorate furnizorilor de energie.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea suspendarii taxei auto si legea recuperarilor salariale

Presedintele Traian Basescu a promulgat, marti, legea suspendarii taxei auto, precum si legea recuperarilor salariale. Astfel, banii vor fi inapoiati cetatenilor care au platit taxa auto, bani pe care au fost.

Operatiunea Nasul - pierderi de 200 de milioane de lei pentru CFR Calatori

Ancheta s-a desfasurat intr-o perioada de 18 luni, infractiunile fiind savarsite in sistem piramidal, mita ajungand pana la directori din Ministerul Transporturilor Noua angajati ai CFR Calatori Brasov au fost retinuti, joi, de catre procurorii Parchetului Tribunalului Brasov pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )