Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat venituri mai mici decat ale premierului Medvedev si ale consilierilor

B1 B1,
Presedintele rus Vladimir Putin a declarat venituri mai mici decat ale premierului Medvedev si ale consilierilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului si decat consilierii. continuă pe B1

Vladimir Putin a declarat venituri mai mici decat al premierului Medvedev si ale consilierilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului si decat consilierii sai, transmite Mediafax.

Veniturile declarate de Vladimir Putin in 2013, mai mici decat ale premierului Medvedev si ale consilierilor sai

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut in anul 2013 venituri mai mici decat premierul Dmitri Medvedev si decat alti membri ai Guvernului si consilierii sai, relateaza AFP. Putin a declarat anul trecut.

Putin a avut in 2013 venituri mai mici decat Medvedev

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului, precum si decat consilierii sai.

Vladimir Putin a castigat in 2013 mai putin ca prim-ministrul Medvedev si consilierii prezidentiali

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble, aproximativ 74. 000 de euro, mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, precum si decat alti membri ai Guvernului si consilierii sai, informeaza Agence Frace Presse.

Vladimir Putin afirma ca Rusia intentioneaza sa-si respecte obligatiile legate de livrarile de gaze catre UE, dar nu poate garanta tranzitul prin Ucraina

Rusia intentioneaza sa-si respecte obligatiile legate de livrarile de gaze catre tarile europene, fara a putea insa garanta tranzitul pe teritoriul ucrainean, a declarat vineri presedintele rus Vladimir Putin, citat de AFP.

Vladimir Putin: Rusia intentioneaza sa isi respecte obligatiile fata de tarile europene in privinta livrarilor de gaze

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, ca Rusia intentioneaza sa isi respecte obligatiile in privinta livrarilor de gaze spre tarile europene, fara a putea garanta insa tranzitul prin.

Vladimir Putin, catre liderii europeni: Datoria Ucrainei ar putea afecta tranzitul de gaze spre Uniunea Europeana

Presedintele rus Vladimir Putin a informat, joi, prin intermediul unei scrisori, mai multi lideri europeni in legatura cu situatia critica a datoriei Ucrainei pentru gazele naturale si cu posibilul impact.

Avertisment al lui Vladimir Putin pentru Romania si alte 17 tari, privind riscurile economice asociate crizei din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a lansat, joi, un avertisment adresat liderilor din 18 state, incluzand Romania siRepublica Moldova, privind riscurile economice care vin odata cu criza ucraineana. in.

UPDATE Rusia ameninta din nou cu inchiderea robinetului la gaze - Vladimir Putin, scrisoare catre 18 tari europene, printre care Romania si Moldova

Rusia poate stopa livrarile de gaze catre Ucraina daca aceasta tara nu rezolva problema datoriei si a chestiunilor financiare, a afirmat joi presedintele rus Vladimir Putin, care a propus tarilor europene sa actioneze pe picior de egalitate, scrie AFP.

Vladimir Putin cere Guvernului sa pregateasca un plan de inlocuire a importurilor din Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut, miercuri, Guvernului de la Moscova sa pregateasca un plan de inlocuire a importurilor din Ucraina, sustinand ca Rusia nu poate subventiona la nesfarsit statul vecin,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )