Libnet.ro
UNICEF

22:15

Putin a avut in 2013 venituri mai mici decat Medvedev

România Liberă România Liberă,
Putin a avut in 2013 venituri mai mici decat Medvedev

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului, precum si decat consilierii sai. continuă pe România Liberă

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat venituri mai mici decat ale premierului Medvedev si ale consilierilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului si decat consilierii.

Vladimir Putin a declarat venituri mai mici decat al premierului Medvedev si ale consilierilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble 74. 000 de euro), mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, decat alti membri ai Guvernului si decat consilierii sai, transmite Mediafax.

Veniturile declarate de Vladimir Putin in 2013, mai mici decat ale premierului Medvedev si ale consilierilor sai

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut in anul 2013 venituri mai mici decat premierul Dmitri Medvedev si decat alti membri ai Guvernului si consilierii sai, relateaza AFP. Putin a declarat anul trecut.

AUDIO Seful Fiscului: Vocea practicienilor in insolventa se aude mai tare decat vocea ANAF, in detrimentul bugetului de stat

Bugetul de stat poate pierde circa 35 de miliarde de lei din cauza insolventelor companiilor, spune intr-un interviu acordat HotNews. ro Gelu Stefan Diaconu, presedintele ANAF. Mai mult, din cauza ca aceste sume sunt incluse in prognoza privind veniturile bugetare, ele fiind nerecuperate aproape in totalitate, si colectarea este sub prognoze, chiar daca in termeni reali ea a crescut cu cca 5%. Anul trecut, din 12. 900 de firme in insolventa, aproape 10. 000 au dat faliment, bugetul ne-mai-alegandu-se cu mare lucru. Altfel spus, ne chinuim sa gasim un spatiu fiscal de 3 miliarde de lei cat ar fi impactul reducerii CAS cu 5 pp), dar din cauza unui cadrului legal deficitar privind insolventa renuntam la 35 de miliarde de lei. Vestea si mai proasta este ca saptamana viitoare proiectului Noului Cod privind Insolventa ar putea fi fi votat in plen, iar seful Fiscului spune ca acesta poate fi si mai rau decat actuala reglementare.

CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Echipa CSU Craiova are o forta financiara deosebita pentru nivelul ligii secunde, iar Ilie Balaci spune ca la noua formatie din Banie se platesc salarii mai mari decat la primele trei echipe din prima liga.

Deficitul comercial a crescut in februarie pentru prima oara in ultimele 16 luni. Importurile au urcat cu 14%, mai rapid decat exporturile, care au avansat cu 12%

Romania a inregistrat, in februarie, un deficit comercial de 314,8 milioane de euro, cu 106,4 milioane de euro mai mare decat cel inregistrat in aceeasi luna a anului trecut, dupa ce importurile au urcat cu 14% in euro, mai rapid decat exporturile 12%), a anuntat Institutul National de Statistica INS). Aceasta este prima crestere din ultimele 16 luni, ultimul avans al deficitului comercial lunar fiind inregistrat in octombrie 2012.

Vladimir Putin a castigat in 2013 mai putin ca prim-ministrul Medvedev si consilierii prezidentiali

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a obtinut, in anul 2013, venituri de 3,7 milioane de ruble, aproximativ 74. 000 de euro, mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, precum si decat alti membri ai Guvernului si consilierii sai, informeaza Agence Frace Presse.

(P) Peretii sufrageriei sunt salvati: ArtStation, atelierul de acasa, pentru cei mai mici artisti

Nu sunt toti, cei mici, artisti la mazgalit cu creta, pensula sau carioca? Ofera-i un mini-atelier pentru manifestarile sale creatoare, care, in plus, are avantajul de a-i impune copilului o pozitie corecta de stat la birou. Comanda acum pe Tors. roArtStation: un birou inclinat cu 4 functii, care se transforma in sevalet si tabla de culori. Creat de brandul premiat Little Helper.

Dambovita: Comuna Vulcana Bai, mai tare decat capitala. Oamenii isi pot plati darile din fata calculatorului

In judetul Dambovita, comuna Vulcana Bai a trecut la plata taxelor locale cu cardul. Dorinta mea a fost aceea de a face o administratie corespunzatoare nivelului de dezvoltare a tehnologiei informatiei, spune primarul Emil Draghici, care a dat ordin sa nu se mai foloseasca hartie decat in cazurile exceptionale.

Investitorii s-au ingramadit sa cumpere obligatiuni grecesti. Cererea, de opt ori mai mare decat oferta

Investitorii au suprasubscris de opt ori cea mai recenta oferta de obligatiuni elene, Grecia reusind astfel sa atraga o finantare de 3 mld. euro printr-o emisiune pe cinci ani. Suma vizata initial era de 500 mil. euro, scrie Mediafax .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2153 seconds )