Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Traian Basescu, la Adevarul Live de joi, ora 11.00, despre martea neagra a Parlamentului, gazele de sist si terenul de la Nana

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu, la Adevarul Live de joi, ora 11.00, despre martea neagra a Parlamentului, gazele de sist si terenul de la Nana

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat joi, 12 decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de ziaristii Dan Marinescu si Liviu Avram. continuă pe Adevărul

Presedintele Traian Basescu, la Adevarul Live de la ora 11.00, despre martea neagra a Parlamentului, gazele de sist si terenul de la Nana

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, este invitat joi, 12 decembrie, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, alaturi de ziaristii Dan Marinescu si Liviu Avram.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE TEXT pe site-ul www. romanialibera. ro pentru a afla cele mai importante declaratii ale presedintelui.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

Vezi integral emisiunea Buna seara, Romania, cu presedintele Traian Basescu invitat (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a dezbatut, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, realizata de Madalina Puscalau si difuzata de B1 TV, cele mai recente actiuni desfasurate de.

LIVE TEXT Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat, nu am nimic cu acest buget/ Am luat nota de declaratia premierului privind acciza, arata ca putem construi un dialog in continuare

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile.

LIVETEXT Traian Basescu, declaratie de presa la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

LIVETEXT Traian Basescu ii raspunde lui Ponta la 18.30

Presedintele Traian Basescu va sustine la ora 18. 30 o declaratie de presa. Seful statului ii va raspunde premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a anuntat astazi ca acciza de 7 centi pe combistibil va fi aplicata imediat numai la benzina, iar la motorina abia peste trei luni.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )