Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira duminica. continuă pe România Liberă

Trump urmeaza sa anunte noi RESTRICTII privind calatoriile in SUA

Presedintele Statelor Unite urmeaza sa anunte noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira.

Presedintele Trump anunta ca liderul Coreii de Nord va fi pus la incercare mai mult ca niciodata

Liderul comunist din Coreea de Nord, Kim Jong - un, va fi pus la incercare mai mult ca niciodata, a avertizat, vineri, presedintele Donald Trump.

Trump anunta noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni Coreei de Nord, relateaza Reuters.

Donald Trump anunta ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni regimului de la Phenian

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca va impune noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord, in contextul tensiunilor cu regimul Kim Jong-Un, care a efectuat o serie de teste nucleare si balistice.

Presedintele Trump a pus tunurile pe Iran, Europa nu il sustine

Trump declanseaza o ofensiva globala privind acordul nuclear cu Iranul, scrie Financial Times, observand ca Teheranul si Europa incearca sa convinga SUA de meritele acordului, dupa discursul dispretuitor al presedintelui american de la tribuna Adunarii Generale a ONU.

Facebook anunta noi masuri pentru contracararea propagandei politice

Facebook anunta schimbari majore vizavi de reclamele politice si popagandistice, pe fundalul investigatiei din Statele Unite privind presupusul amestec extern in campania electorala. Facebook a transmis ca.

Guvernul a aprobat noi reglementari privind acordarea cetateniei romane pentru minori: Copiii vor obtine cetatenia la cererea parintilor si odata cu acestia

Guvernul a modificat si completat astazi cadrul legal privind acordarea cetateniei romane, modificarile propuse urmarind reglementarea de o maniera detaliata a conditiilor privind dobandirea cetateniei de catre copiii minori ai cetatenilor straini sau fara cetatenie. In acest sens, Guvernul a decis ca acestor minori sa li se acorde cetatenia la cererea parintilor si odata cu acestia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )