Libnet.ro
UNICEF

01:05

PressOne: Romanii, printre cei mai creduli din Europa Centrala si de Est, cand vine vorba de stiri false

România Liberă România Liberă,
PressOne: Romanii, printre cei mai creduli din Europa Centrala si de Est, cand vine vorba de stiri false

10% dintre locuitorii a sapte tari din Europa Centrala si de Est, printre care si Romania, iau in serios stirile false de pe retelele de socializare, arata o cercetare sociologica realizata de think tank-ul slovac GLOBSEC. continuă pe România Liberă

PressOne: Romanii, printre cei mai credibili din Europa Centrala si de Est, cand vine vorba de stiri false

10% dintre locuitorii a sapte tari din Europa Centrala si de Est, printre care si Romania, iau in serios stirile false de pe retelele de socializare, arata o cercetare sociologica realizata de think tank-ul slovac GLOBSEC.

Top 10 filme care au adus cei mai multi oameni in cinema anul acesta

Chiar daca prima jumatate a anului inca nu s-a incheiat, cel mai popular film din 2017 a reusit deja sa incaseze peste un miliard de dolari in cinematografele din toata lumea. Cititi in continuare care sunt filmele care au generat cei mai multi bani.

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian si un francez, printre cei sapte morti

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

Birourile de 1 mil. mp ale Google din Europa: cum arata megaproiectul office pe care gigantul IT american il are in dezvoltare in Marea Britanie

Gigantul tehnologic Google, una dintre cele mai mari companii din lume, a avansat un plan pentru constructia unui megaproiect imobiliar in Londra Marea Britanie), ceea ce va reprezenta primul proiect propriu de birouri detinut si adaptat in intregime.

Cei mai simpatici ambasadori ai Romaniei vin la in premiera, duminica, la ora 19

Mai tineti minte cand Fiaturile polonezilor luau Romania cu asalt? Se pare ca am lasat asupra lor o amprenta puternica. Azi au ajuns sa stie mai multe decat noi si sa faca mai multe.

Cei mai buni paramedici din 6 judete se intrec in Baragan. Concursul de descarcerare are loc in perioada 7-9 iunie

Pompierii militari din sase judete se vor intrece in cadrul Competitiei de Descarcerare si de Acordare a Primului Ajutor Calificat.

Doliu in PSD! S-a stins din viata unul dintre cei mai vechi membri ai partidului

Social-democratul Gheorghe Dima, viceprimarul din Tatarusi, a decedat sambata noapte la varsta de 66 de ani, in urma unui atac cerebral, potrivit realitatea. net. Gheorghe Dima s-a stins din.

VIDEO Mii de turisti au ajuns de Rusalii in cetatile dacice. Sarmizegetusa Regia a atras cei mai multi vizitatori

Cetatile dacice din Muntii Orastiei au fost vizitate de mii de turisti in weekend. De Rusalii, atractia principala a fost Sarmizegetusa Regia.

Cei mai puternici antioxidanti pentru un colon intoxicat, trei alimente uimitoare care te pun la adapost de cancer

Un colon intoxicat are consecinte nefaste asupra organismului. Cea mai la indemana metoda, alaturi de 30 de minute de miscare zilnic si fara excese de grasime, este o alimentatie sanatoasa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )