Libnet.ro
UNICEF

22:15

Pretul cuprului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul cuprului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani

Cotatia futures a cuprului - metal industrial cu o utilizare extrem de variata, de la constructia de locuinte la fabricarea aparaturii electrocasnice - inregistreaza, pe pietele externe, cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani, pe fondul avansului stocurilor din domeniu. Dar, mai mult decat atat, fondurile speculative pariaza ca perioada cea mai grea pentru piata cuprului abia urmeaza sa vina. continuă pe Ziarul Bursa

Record mondial pentru cea mai lunga aniversare din lume. Un tanar si-a serbat ziua de nastere timp de 46 de ore

Un tanar din Germania a stabilit un record mondial inedit: el este persoana care a avut cea mai lunga aniversare din lume.

Vanity Fair a decis! Ea este cea mai bine imbracata femeie din lume!

Surprinzator sau nu, cea mai bine imbracata femeie din lume, conform prestigioasei publicatii Vanity Fair, nu este vreo celebritate hollywoodiana, ci o sotie de politician! Iata despre cine este vorba! .

Video: Un betiv are parte de cea mai lunga plimbare pe scara rulanta

Stii ca esti cu adevarat beat atunci cand nu doar ca nu mai esti stapanul propriului corp, dar chiar si mintea iti joaca feste. Vezi lucruri care nu sunt acolo, lucruri care par sa se miste desi nu este caz.

FOTO Cea mai batrana biserica baptista din vestul Romaniei are 131 de ani. Povestea celei mai vechi biserici neoprotestante din Timisoara

Cea mai batrana biserica neoprotestanta din vestul Romaniei se afla la Timisoara. Biserica Baptista Germana a luat fiinta in anul 1884.

Stelian Tanase, scrisoare deschisa catre principalii lideri politici: TVR traverseaza cea mai dificila perioada din istorie

Stelian Tanase, presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv) semneaza o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta si principalilor lideri politici in care le solicita o discutie de urgenta cu privire la situatia grava in care se afla TVR, potrivit Paginademedia. ro.

Cea mai mare actiune de cautare din istoria recenta a Romaniei. Cronologia celor sapte zile de cand mii de oameni si cateva institutii il cauta pe pilotul Mircea Craciun, disparut la bordul unui planor

La 6 august, ora 12:30, un planor de ultima generatie era tractat de pe Aerodromul Ghimbav pentru a efectua un zbor de verificare dupa ansamblare. La bordul aparatului, in valoare de 200. 000 de euro, se afla Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Cu un record personal de 700 de kilometri de zbor liber, pilotul se pregatea pentru a atinge recordul mondial de 1. 000 de kilometri. Planorul a disparut insa, iar 1. 350 de oameni, 11 aeronave si doua drone s-au mobilizat pentru actiunile de cautare. Aceasta este in continuare de negasit, la sase zile dupa disparitie. Citeste cronologia celor sase zile de eforturi zadarnice ale autoritatilor.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Iulie, cea mai secetoasa luna din anul 1961 pana in prezent (VIDEO)

Luna iulie a fost cea mai secetoasa din anul 1961, pana in prezent, a confirmat directorul executiv ANM, iar precipitatiile intarzie sa apara in conditiile in care temperaturile in ultimele patru luni au.

Barcelona a cucerit Supercupa Europei, dupa ce a invins Sevilla. Cea mai spectaculoasa editie din istorie

FC Barcelona a invins Sevilla in finala Supercupei Europei, scor final 5-4, dupa reprizele suplimentare. Cea mai spectaculoasa editie din istoria competitiei, cu o revenire de scor record, a oferit fotbal total pe stadionul din Tbilisi, capitala Georgiei.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )