Libnet.ro
UNICEF

20:16

Record mondial pentru cea mai lunga aniversare din lume. Un tanar si-a serbat ziua de nastere timp de 46 de ore

Adevărul Adevărul,
Record mondial pentru cea mai lunga aniversare din lume. Un tanar si-a serbat ziua de nastere timp de 46 de ore

Un tanar din Germania a stabilit un record mondial inedit: el este persoana care a avut cea mai lunga aniversare din lume. continuă pe Adevărul

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea

HTC Vive este probabil cel mai bun kit de realitate virtuala de pe piata, oferind o experienta care cu greu poate fi egalata de dispozitive similare. Daca pana acum ma indoiam intr-o anumita masura de potentialul kiturilor pentru realitate virtuala, la Gamescom m-am convins, intr-un final, ca aceste dispozitive au un viitor; si ce viitor! [] HTC Vive m-a pus pe fundul marii si a fost cea mai terifianta experienta din viata mea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Povestea fotografiei de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP, cea mai populara imagine din lume: A fost realizata in 1996 de fotograful Charles ORear (FOTO)

Cea mai populara imagine din lume este cu siguranta fotografia de pe desktop-ul sistemului de operare Windows XP si poate ca suntem tentati sa credem ca a fost generata pe computer, dar a fost realizata in 1996.

Cea mai mare banca din Romania, BCR, a trecut de la pierderi la profit. Cum a reusit: si-a curatat portofoliul creditelor

BCR, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul semestru un profit net de 603,4 milioane de lei 135,7 mil. euro), de la pierderi de 276 de milioane de lei in aceeasi perioada din 2014. Costurile cu provizioanele s-au redus de la 1,3 miliarde de lei la 26,2 milioane de lei, pe fondul curatarii portofoliului, se arata intr-un comunicat al bancii.

Romania a urcat pe locul 7 in clasamentul FIFA, cea mai buna clasare din ultimii 17 ani

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a urcat pe locul 7, cu 1. 166 puncte, in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal, dat publicitatii joi, cu o pozitie mai sus fata de luna trecuta.

Clasament FIFA: Romania a urcat pe cea mai buna pozitie din 1997. Tricolorii ameninta Brazilia!

Nationala Romaniei a urcat inca o pozitie in noul clasament FIFA Coca-Cola. Tricolorii se afla pe cel mai buna loc ocupat din 1997 pana in prezent si ameninta reprezentative precum Brazilia sau Portugalia.

Un detinut a evadat din cea mai draguta inchisoare din lume, folosind o lopatica de jucarie

Un barbat de 23 de ani a evadat din inchisoarea norvegiana Bastoy, un penitenciar de minima securitate. Detinutul, condamnat pentru acuzatii de viol si posesie de droguri, a evadat folosind placa veche de surf si.

Parcul de distractii cu cea mai mare roata din Romania. Cum arata Roata Bucurestiului inainte de inaugurare

Cea mai mare roata dintr-un parc de distractii din Romania, inalta de 25 de metri, va fi inaugurata la sfarsitul lunii august in Parcul Herastrau din Capitala. Din Roata Bucurestiului, asa cum a fost botezata, vizitatorii vor putea admira Arcul de Triumf, Casa Presei Libere si o parte din Parcul Herastrau.

Cinci barbati retinuti dupa cea mai recenta tragedie din Marea Mediterana. Supravietuitorii au povestit ce s-a intamplat de fapt

Cinci barbati au fost retinuti si sunt acuzati oficial de moartea a 200 de imigranti, in Marea Mediterana, dupa ce pescadorul care ii transporta a naufragiat, scrie independent. co. uk. Potrivit Reuters,.

Sotia regelui mezelurilor, cea mai puternica femeie de afaceri din Baragan. Ce profit are imperiul Aldis, la 4 ani de la moartea miliardarului George Naghi

Cea mai bogata femeie din Baragan a gasit puterea sa se reinventeze, la patru ani de la moartea fulgeratoare a lui George Naghi, fondatorul imperiului Aldis. Alina, sotia miliardarului, a reusit sa aiba in 2012 profit, dupa ce compania pierduse 2,2 milioane de euro in 2011.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )