Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pretul energiei termice va creste cu 5% la nivel national, cu exceptia Capitalei.

România Liberă România Liberă,
Pretul energiei termice va creste cu 5% la nivel national, cu exceptia Capitalei.

Pretul energiei termice va creste cu aproximativ 5% in aceasta iarna la nivel national, a anuntat joi Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), citat de Mediafax. Exceptie face Capitala, unde consumatorii vor plati acelasi pret pentru caldura. In Romania exista 37 de centrale in cogenerare, producand simultan energie si caldura. Acest tip de unitati beneficiaza pentru energia livrata de bonusuri cu o valoare anuala de 250-300 milioane . continuă pe România Liberă

Gazele se scumpesc, insa cu mai putin decat s-a anuntat initial. Pretul energiei termice creste si el

Scumpirea gazelor, de la 1 ianuarie, va fi mai mica decat a fost anuntat initial. Astfel, pretul va creste cu 1% si nu cu 2%, a spus Nicolae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in.

Calota, ANRE: Pretul energiei termice va creste cu cel mult 5% la nivel national. Institutia va verifica unde au investit CET-urile banii din cogenerare

Pretul energiei termice va creste cu cel mult 5% in aceasta iarna la nivel national si va ramane neschimbat pentru consumatorii din Bucuresti, a declarat joi Emil Calota, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), la un seminar pe teme energetice.

Pretul gazelor va creste cu 2% la inceputul anului viitor.

Pretul gazelor pentru populatie va creste de la 1 ianuarie cu 2%, a anuntat joi presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet, citat de Mediafax. Autoritatilor au anuntat initial ca pretul gazelor va creste cu doar 1%, dar Romania importa mai putine gaze si de aceea cresterea va fi mai mare. Guvernul s-a angajat fata de FMI sa renunte la preturile reglementate la electricitate si gaze, termenul final fiind 2018. Conform acestui calendar, .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )